Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 500 botigues participen en l'enllumenat nadalenc de Reus

El mercat de Nadal a Reus s'obre aquest dijous 29 de novembre
El Nadal a Reus comptarà amb diversos espectacles de carrer. | Laia Solanellas

 

 

El Nadal ja ha començat a arribar als carrers de Reus, el passat 23 de novembre es van encendre els llums de Nadal amb una festa inaugural. Enguany, un total de 542 establiments comercials han participat en la instal·lació de l'enllumenat. Això suposa que 22 carrers de Reus han col·laborat perquè la ciutat llueixi l'enllumenat nadalenc, a més enguany quatre carrers s'han sumat a la iniciativa. D'altra banda, avui, 29 de novembre s'obre el Mercat de Nadal a les 10 hores del matí. Aquest mercat, situat a la plaça del Mercadal, estarà obert fins al 23 de desembre.

 

542 comerços participen en la il·luminació nadalenca

Els carrers de Reus ja fa dies que a les nits tenen una llum especial, i és a causa de l'enllumenat nadalenc. Com cada any els comerços de la ciutat participen en la instal·lació dels llums assumint el 70% del cost total. L'Ajuntament de Reus subvenciona el 30% de la instal·lació i es fa càrrec del consum elèctric que suposa. Encara que molts botiguers demanen que el cost de l'enllumenat vagi tot a càrrec del consistori, enguany encara han seguit amb el mateix sistema, ja que no volen deixar Reus sense llums de Nadal.

 

Arbre de Nadal de 17, 5 metres d'alçada a la plaça del Mercadal. | Laia Solanellas

 

 

Enguany se sumen 4 carrers a la iniciativa

Un total de 22 carrers han participat en fer possible la instal·lació, com a novetat d'enguany el carrer Ample, el carrer de Santa Anna, el carrer Jurats i el carrer de Sant Elies s'han sumat a la iniciativa nadalenca. Tots els comerços que han participat estan identificats amb un adhesiu als seus establiments. D'altra banda, des de l'Ajuntament han ofert a aquests 542 comerços uns vals de descompte per la seva clientela, com una hora de pàrquing gratuït o el 50% de descompte a la pista de gel. Les parades dels mercats de Reus també participen en aquesta promoció especial que obsequia als clients dels establiments col·laboradors.

 

Imatge d'arxiu d'el Mercat de Nadal a Reus | Josep Martí

 

Comença el mercat de Nadal a la plaça del Mercadal

Reus va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal amb una festa inaugural a la plaça del Mercadal el passat 23 de novembre. Ara els actes nadalencs continuen amb el tradicional mercat de Nadal, que s'obrirà al públic avui, 29 de novembre. La plaça del Mercadal s'omplirà de figuretes pel pessebre i objectes de decoració nadalenca durant 25 dies, en horari de 10 del matí fins a les 9 de la nit.

 

Imatge de la pista de gel del 2015. | Laia Solanellas

 

La pista de gel i les atraccions infantils ja estan obertes

A més, els reusencs i reusenques ja poden visitar la pista de gel i les diverses atraccions infantils de la plaça de la Llibertat, que també es van inaugurar el 23 de novembre. Aquests dos espais estaran oberts des de les 17 hores fins a les 21 hores, fins al 20 de desembre; i d'11 hores a 14.30 hores i després a la tarda, de 16 hores fins a les 21 hores els festius i del 20 desembre al 7 de gener. Podeu consultar tot el programa d'actes de la campanya de Nadal a Reus aquí.

Comentaris