Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus Transport oferirà autobús gratuït als estudiants

Del 17 al 21 de setembre es promocionarà el transport públic entre els alumnes d'institut
Imatge d'arxiu d'un autobús municipal. | ReusDiari.cat

 

 

Amb la idea de promocionar el transport públic i fomentar-lo entre els estudiants, Reus Transport, l'empresa municipal de transport públic, oferirà als alumnes de secundària, batxillerat i formació professional, bitllets gratuïts perquè la setmana vinent, del 17 al 21 de setembre, utilitzin l'autobús com a mitjà de transport.

 

Aquests bitllets, que portaran un codi QR a través del qual s'obtindrà el viatge gratuït, es repartiran aquesta setmana a tots els instituts públics i concertats del municipi, en uns fulletons que inclouran dos bitllets per dia: un d'anada, vàlid entre les set i les nou del matí, i un de tornada, vàlid entre les dues del migdia i les sis de la tarda. Si algun estudiant perd o no porta a sobre el cupó en el moment d'agafar l'autobús, podrà obtenir el codi QR corresponent a través de l'aplicació mòbil de Reus Transport, que es pot descarregar a través de l'App Store i Google Play.

 

 

Tjove per la resta de l'any

Pel que fa a la resta de l'any, els joves tenen la possibilitat de viatjar amb descomptes a través de la Targeta Tjove, un abonament per a persones d'entre 12 i 30 anys que estiguin empadronades a Reus, que es pot obtenir i recarregar al Casal de Joves La Palma.

 

La Tjove permet al seu usuari emmagatzemar fins a cinc recàrregues, a 6,15 euros cadascuna, les quals permeten fer fins a 10 viatges de manera econòmica. A més a més, l'abonament permet el transbord gratuït entre línies diferents durant una hora i quinze minuts.

 

 

Línies institut

Al llarg de l'any, Reus Transport ofereix, a més a més de les línies convencionals, tres línies específiques conegudes com a Línies Instituts: la L40 i la L41, que funcionen durant el curs escolar de dos quarts de vuit a dos quarts de nou; i la L42, que ofereix servei als instituts Gabriel Ferrater i Domènech i Montaner, que funciona al matí i migdia dels dies feiners de tot l'any. A més a més, les línies L10, L33 i L50 tenen parades prop dels instituts més allunyats del centre.

 

 

Comentaris