Bus gratuït durant una setmana per anar a l'Hospital Sant Joan de Reus

Amb aquesta iniciativa, Reus Transport vol fomentar un canvi d’hàbits per millorar la mobilitat i optimitzar el servei
Imatge d'arxiu d'un autobús municipal | ReusDiari.cat

 

 

Des de dilluns, 4 de novembre, i fins al dia 10, Reus Transport durà a terme una prova pilot per tal de promocionar el transport públic per als trajectes a l’Hospital Sant Joan. Amb aquesta iniciativa, es repartiran fins a 5.000 bitllets entre els usuaris del centre sanitari, que podran viatjar-hi gratuïtament amb les línies 20 i 60.

 

A través de la campanya, l’ens del transport de Reus oferirà el servei sense cost mitjançant el mateix sistema de codis QR que ja s’ha fet servir d’altres vegades com, per exemple, durant la setmana del transport públic gratuït entre els alumnes d’institut.

 

Els bitllets, també disponibles a l'app

Els bitllets que es repartiran a l’hospital incorporen aquest codi, i només caldrà passar-lo pels lectors que ja hi ha a cada autobús. El bitllet gratuït, concretament, només serà vàlid per a les línies 20 i 60 i els tiquets també estan disponibles a l’app de Reus Transport.

 

La regidora d’Urbanisme i presidenta de Reus Transport, Marina Berasategui, afirma que «aquesta campanya és una bona oportunitat per incentivar els usuaris de l’hospital a fer servir encara més el transport públic quan s’hi desplacin des del centre de la ciutat o des de qualsevol altre barri, volem fomentar un canvi d’hàbits per millorar la mobilitat i optimitzar el servei municipal de transport».

 

A més, ha afegit que «es tracta d'una prova pilot, però no descartem fer accions similars si té una bona acollida entre la ciutadania i el servei regular de Reus Transport pot absorbir la capacitat de viatgers».