NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

L'ANC mobilitzarà, almenys, 43 busos des de Reus per a l'11-S

Tot el Baix Camp registra reserves d'autocar iguals o lleugerament superiors a les de l'any passat
Butlleta per a la reserva de places d'autocar de l'ANC | Jordi Olària

 

Falten quatre dies comptats per l'11 de Setembre i a les seus locals de l'ANC s'hi registra un increment d'activitat. A la de Reus no els queden samarretes per vendre, i comencen a acabar-se les places d'autocar per anar a Barcelona per la Diada. A hores d'ara ja han omplert 43 autocars, els mateixos que van anar-hi l'any passat des de la capital del Baix Camp. Enguany, a més, encara esperen que fins dissabte hi vagi prou gent per a omplir el centenar de places que els queden lliures. Si s'omplen, més de 3.000 reusencs viatjaran amb aquests busos.

 

El local de l'ANC ha registrat un augment considerable d'activitat aquesta setmana | Jordi Olària

 

Lleugera tendència a l'alça

La resta del Baix Camp registra la mateixa tendència lleugerament a l'alça que l'any passat segons expliquen des de l'ANC. La Selva i Cambrils, afirmen, han omplert vuit autobusos cada municipi, Vila-seca i Riudoms, quatre i cinc respectivament, i Castellvell i Almoster, tres més.

 

Algunes de les persones voluntàries a la seu reusenca de l'ANC afirmen que, al seu entorn, hi ha molta mobilització amb cotxe particular i que, per tant, és difícil preveure quants veïns de la ciutat seran a Barcelona. Afirmen, de fet, que enguany han detectat un cert repunt de persones que aniran a la concentració per primera vegada segons han detectat a l'hora de vendre els tiquets.

 

L'ANC segueix venent productes de tota mena, des de llaços grocs a estelades | Jordi Olària

 

Per tot plegat confien que torni a ser una concentració massiva per demostrar, expliquen, que la mobilització «no s'atura ni s'adorm», i que l'actualitat política catalana dóna motius de sobre per anar a Barcelona aquest dimarts vinent, ja sigui amb els busos de l'Assemblea, en tren o en cotxe particular. «El que compta és ser-hi», afegeixen.

 

Actes a Reus per la Diada

Malgrat que els esforços de l'ANC estan centrats a convertir la concentració de Barcelona en multitudinària, a la ciutat de Reus mateix i arreu del territori s'han organitzat multitud d'actes tant el dilluns, dia 10 de setembre, com el mateix dimarts dia 11. Des de la tradicional ofrena floral a la plaça del Baluard —on no assistiran ni Cs ni PP— fins a l'habitual manifestació de l'Esquerra Independentista el dia 11 a la tarda.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris