Dani Cordobés desaparegut Reus

Busquen un noi desaparegut a Reus aquest dilluns

Família i amics ho han denunciat als Mossos d'Esquadra | Han engegat una campanya de difusió per aconseguir informació

ACTUALITZACIÓ 20/02/2019 a les 9.00 hores

Finalment, el cos del jove desaparegut des d'aquest dilluns a Reus, Dani Cordobés, ha sigut localitzat sense vida, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital.com 

Busquen un noi desaparegut, aquest dilluns, que va ser vist per última vegada a Reus. La família ha posat el cas en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que per protocol, expliquen, no poden confirmar-ho ni desmentir-ho. El noi desaparegut, Dani Cordobés, va ser vist a la zona de la plaça de la Farinera aquest dilluns, cap a les cinc de la tarda, per un amic seu; anava en cotxe i portava uns texans i amb una jaqueta de color blau grisós.

Busquen un noi desaparegut a Reus

Família i amics de Dani Cordobés busquen el noi, que va ser vist per última vegada a Reus aquest dilluns. Ja han denunciat el cas als Mossos d'Esquadra, i han engegat una campanya de difusió de la situació a través de xarxes socials com Facebook perquè qualsevol persona els pugui comunicar qualsevol informació útil. Ara mateix se sap poca cosa de la situació, se sap que aquest dilluns, 18 de febrer, se'l va veure als volts de les cinc de la tarda a la plaça de la Farinera de Reus, al centre de la capital del Baix Camp.

El va veure un amic, que explica que portava uns texans i una jaqueta de color blau grisós de plomes. Conduïa el seu cotxe, un Seat Ibiza de color blau de tres portes, la matrícula del qual, segons el seu entorn ha publicat, és 0112 CGB. Qualsevol persona que pugui aportar informació en relació al cas ha de posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra a través del 112.

Troben una noia desapareguda a Aiguamúrcia

Divendres passat, quinze de febrer, els Mossos d'Esquadra van trobar, sana i estàlvia, la noia de 17 que havia desaparegut d'Aiguamúrcia la nit de dimecres. El dispositiu activat quan es va denunciar la seva desaparició va implicar, també, l'actuació de l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat, que en un primer moment va participar en la recerca pròxima a Aiguamúrcia. Finalment, es va trobar la jove, menor d'edat, a Barcelona sana i estàlvia segons va informar la policia catalana, divendres passat.


Comentaris