Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

Cal Massó torna a obrir de la mà de Quatre Quaranta Gestió Cultural i Social

L'empresa gestionarà el centre cultural per un període de dos anys ampliables
Imatge del jardí de Cal Massó. | reus.cat

 

El Centre Cultural Cal Massó torna a obrir les seves portes, després d'un any d'estar tancat, de la mà de Quatre Quaranta Gestió Cultural i Social SL. Aquesta empresa ha sigut la guanyadora del concurs que va presentar l'Ajuntament de Reus, per la gestió del local. Per un període de dos anys, amb possibilitat de ser ampliat, l'empresa vol potenciar el món artístic a la ciutat.

 

L'empresa es basarà en quatre línies per programació

Amb aquesta adquisició es posa fi al procés de licitació del Centre Cultural Cal Massó, que basarà la seva activitat en quatre línies, principalment. L'empresa que gestionarà l'espai té l'objectiu de potenciar les noves creacions que es proposen per internet, també intentarà donar-li protagonisme a aquelles arts escèniques que es produeixen en petit format, potenciarà als artistes emergents i portarà a cap diverses activitats relacionades amb les arts visuals.

 

Una empresa vinculada a la cultura reusenca

Quatre Quaranta Gestió Cultural i Social SL està molt vinculada al món cultural reusenc, participant en diverses entitats i activitats culturals tradicionals a la capital del Baix Camp. Al capdavant d'aquesta empresa està Daniel Carbonell, entre altres socis, que esdevé una persona molt vinculada al folklore tradicional reusenc. L'empresa participa activament en les festes populars i festes majors reusenques.

 

Imatge de l'exterior del Centre d'Art Cal Massó de Reus. | ReusDiari.cat

 

A banda de la música, el teatre i la dansa, l'empresa que gestionarà Cal Massó, també vol posar èmfasi a les activitats relacionades amb les arts plàstiques i l'art de les noves tecnologies. Una proposta que esdevé innovadora, i que té l'objectiu de potenciar la cultura a la ciutat de Reus.

 

Quatre Quaranta potenciarà l'art local

Quatre Quaranta Gestió Cultural i Social SL, també apostarà per la promoció local, tant de Reus com de la comarca del Baix Camp, sent aquest un dels eixos principals per elaborar la programació del Centre Cultural Cal Massó.

 

La gestió ha estat adjudicada en segona volta

La gestió del centre cultural reusenc, ha estat adjudicada a Quatre Quaranta Gestió Cultural i Social SL després que l'Ajuntament de Reus obris a concurs, per segona vegada, la gestió del centre. La primera proposta de concurs va quedar deserta, ja que cap empresa s'hi va presentar.

El Centre Cultural Cal Massó, portava gairebé un any sense estar obert al públic després que el seu antic gestor, Isaac Albesa, renuncies al càrrec de gestió la tardor del 2017.

Comentaris