La seu de la Cambra de Comerç de Reus es converteix en un plató de l'ECIR

El curtmetratge de l'Escola de Cinema de Reus està inspirat en la pel·lícula 'Flashdance' i recrea una de les escenes més mítiques
Fotograma del curt realitzat pels alumnes de l'Escola de Cinema de Reus i gravat a la Llotja de la Cambra de Comerç que recrear la mítica escena de la pel·lícula 'Flashdance' | Vimeo ECIR
 

La Cambra de Comerç de Reus i l'Escola de Cinema de Reus mantenen un acord de col·laboració que s'ha materialitzat en l'estada de l'ECIR s'ha instal·lat a l'edifici corporatiu del carrer de Boule. Així doncs, des del mes de gener l'Escola de Cinema desenvolupa la seva activitat docent a la seu de la Cambra de Comerç.

 

A més, les instal·lacions de la Cambra s'han convertit diverses vegades en un plató de cinema que l'ECIR ha utilitzat per gravar els seus treballs audiovisuals. 

 

Una escena de la pel·lícula de 'Flashdance' és el tema del curtmetratge

En aquesta ocasió, alumnes de l'Escola de Cinema de Reus han utilitzat l'espai de la Llotja per gravar-hi una pràctica audiovisual. La peça és una recreació d'una de les escenes més conegudes de la història del cinema: el ball de la pel·lícula 'Flashdance'.

 

En aquesta escena la protagonista Alex Owens, interpretada per Jennifer Beals, aconsegueix una audició molt important i representa la seva coreografia davant d'un jurat que decidirà si és prou vàlida o no, però el jurat té bastants dubtes sobre la protagonista perquè no ha tingut una educació ni un entrenament al llarg de la seva història. 

 

El curtmetratge ha estat elaborat pels alumnes de l'Escola de Cinema Arnau Ferré, Guiomar Suñé, Carmina Ral i Giselle Ruiz que han estat dirigits per la professora Ester Borrull. La ballarina Laura Vidal és la protagonista de la filmació que encarna el paper de la jove Alex Owens. Laura Vidal es va formar a l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus i, actualment, està cursant els seus estudis a l'Institut del Teatre.

 

Finalment, Ferran Ezquerro, Palmira Gell, Vicenç Fernández, Josep Borrull i Leonor Domènech interpreten els cinc jutges que observen l'actuació de la ballarina. 

 

ECIR pràctica FLASHDANCE from ESCOLA DE CINEMA DE REUS on Vimeo.

 

Encara queden places pels cursos de l'Escola de Cinema de Reus

 

La matrícula pel curs 2019/2020 pels cursos de Creació i Direcció, Guió o Muntatge que imparteix cada any l'Escola de Cinema de Reus és oberta durant tot l'estiu per tal de completar les places que encara hi ha. Amb aquesta formació específica, que combina la teòrica cinematogràfica amb un vessant completament pràctic i enfocat a que els alumnes experimentin tots els passos i tasques a realitzar des que es pensa una idea fins que s'acaba la postproducció del material enregistrat, l'Escola de Cinema de Reus aconsegueix una formació integral en el món del cinema.

Si esteu interessats en rebre més informació sense compromís dels cursos que hi ha disponibles, professorat, metodologia, etc. podeu ampliar informació a la web de l'escola, telefònicament o  adreçar-vos a l'Escola de Cinema de Reus per tal de concertar una entrevista personalitzada. Amb cinc anys de trajectòria i desenes de professionals del cinema formats a l'ECIR, l'escola de cinema reusenca ofereix una formació de qualitat en un sector professional, creatiu, dinàmic i amb molta projecció i futur.

 

També et pot interessar: