Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Reus. Fes clic aquí et sorprendrà!

ACTES I HORARIS

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

Arriba a Reus la primera caminada solidària del Taller Baix Camp

El diumenge 25 de novembre, els participants podran gaudir d'una gran jornada mentre col·laboren amb un gran projecte social
Usuaris del Taller Baix Camp, durant la portada de la torxa dels Special Olympics a Reus | Facebook / Taller Baix Camp

 

 

Les persones que conformen el Taller Baix Camp feia molt de temps que ho perseguien i, finalment, es farà realitat. L’associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, ha organitzat la seva primera caminada solidària, que se celebrarà el pròxim diumenge 25 de novembre. Us podeu apuntar a la caminada en aquest enllaç.

 

L’entitat, sense ànim de lucre i que treballa fervorosament per ajudar les persones adultes amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, ha aconseguit reunir voluntaris i espònsors, que faran que aquest projecte, enguany, es converteixi en una gran festa solidària.

 

El Taller Baix Camp recollirà fons per crear una sala multisensiorial

L’objectiu de la caminada, expliquen des del Taller Baix Camp, és «recollir fons per crear una sala multisensorial per a les persones que atenem» i poder millorar, amb això, la seva qualitat de vida.

 

Alhora, la trobada vol ser «un dia per obrir les portes de la nostra associació, perquè volem mostrar a la ciutadania la feina que fem i les nostres instal·lacions», han expressat.

 

La caminada, amb sortida i arribada al carrer de Víctor Català

Per tot això, la caminada solidària del Taller Baix Camp sortirà i tindrà la meta al centre ocupacional del carrer Víctor Català i passarà per una de les residències de l’entitat, la llar Masia Roig, i pel carrer Joan Oliver, on l'associació té el centre especial de treball.

 

Una gran festa amb castells, música i fideuada

Més enllà de la caminada, des del Taller Baix Camp han expressat que desitgen «que sigui una jornada inoblidable» i és per això que també han organitzat una gran festa per gaudir de la bona companyia i recuperar forces.

 

El 25 de novembre, en finalitzar el passeig solidari, els assistents podran fruir de la música d’un discjòquei, de la zumba, podran veure castells, prendre un vermut o, fins i tot, degustar una fideuada.

 

A més, hi haurà diferents sortejos i premis, i els participants s’enduran de record una bossa del caminant, amb diferents productes i artesania feta pels usuaris de l’entitat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris