AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Caminada per conèixer el projecte de recuperació de la Boca de la Mina

El projecte de recuperació de la Boca de la Mina té un pressupost de 3,1 milions d'euros finançats, a parts iguals, entre el consistori i la Generalitat
Els usuaris dels Centres Cívics de Reus van fer una caminada pel passeig de la Boca de la Mina | cedida
 

 

Aproximadament, una quarantena de persones usuàries dels Centres Cívics de Reus han participat en una caminada pel passeig de la Boca de la Mina. Aquesta caminada forma part de les accions que s'organitzen per tal de donar a conèixer el Projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina i és una iniciativa organitzada per la regidoria de Participació, Bon Govern i Recursos Generals. 

 

La caminada s'ha dut a terme aquest passat dimecres, 24 de juliol, i forma part del programa «36 Propostes Refrescants dels Centres Cívics a l'estiu» i ha comptat amb les explicacions de responsables tècnics del projecte sobre els punts d'interès del passeig i dels canvis que es duran a terme. 

 

El projecte compta amb un pressupost de 3,1 milions d'euros

L'actuació en aquest espai reusenc té previst condicionar i dignificar un espai de gran valor natural, patrimonial i sentimental de la ciutat i pretén afavorir-ne tots aquells usos que contribueixin a mantenir-ne la identitat. L'actuació està inclosa dins del PO FEDER 2017-2020 i té com a objectiu el creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori i, de manera específica, en l'eix 6, centrat en la protecció i el desenvolupament del patrimoni natural i cultural.

 

Imatge virtual del projecte del passeig de la Boca de la Mina | TarragonaDigital.com
 

 

El projecte de recuperació de la Boca de la Mina de Reus compta amb un pressupost de 3,1 milions d'euros, finançats a parts iguals entre l'Ajuntament de Reus i la Generalitat de Catalunya a través dels fons FEDER (Fons Europeu per al Desenvolupament Regional). A finals del passat mes de juny, es va tancar el termini perquè les empreses interessades es presentessin a licitació. Segons l'Ajuntament, fins a set empreses opten a encarregar-se de la millora i recuperació del passeig. D'altra banda, l'Ajuntament de Reus té previst que les obres s'acabin el 2020.

 

El projecte contempla tres intervencions diferents: la primera s'executarà en el passeig en si per tal de millorar-lo; la segona serà el Parc de les Olors, un espai d'espècies aromàtiques autòctones; i la tercera es basa en la construcció del Jardí Agrari.

 

Imatge virtual del projecte del Jardí Agrari del Camp | TarragonaDigital.com