Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La campanya comercial de tardor a Reus vol que comprar sigui una gran experiència

La campanya «Desitja'm. Compra'm a Reus» ha tingut un pressupost total de 10.500 euros
Presentació de «Desitja'm. Compra'm a Reus», amb Montserrat Caelles i representants d'entitats comercials | Laia Riba

 

La tardor ja és aquí i amb ella la nova campanya comercial de Reus que enguany engega amb «Desitja'm. Compra'm a Reus», començarà la primera setmana d'octubre fins a la darrera de novembre. Aquest any, des de l'Agencia Reus Promoció s'ha volgut donar un caire més divertit i original on el client visqui una experiència de comprar per gaudir. El pressupost per la campanya ha estat de 10.500 euros.

 

A la tardor, «Desitja'm. Compra'm a Reus»

Dimecres, 25 de setembre, es va presentar la nova campanya comercial per la temporada de tardor de Reus, que la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, l'ha batejat com «la creació d'una marca de ciutat». Amb l'objectiu de posicionar al municipi com una ciutat capdavantera en el sector comercial, aquesta campanya pretén portar-ho a terme d'una manera «atractiva, moderna, divertida i que tot el que es busqui es trobarà», declarava Caelles.

 

Imatge d'arxiu de botigues de Reus. | Laia Solanellas.

 

Amb verbs curts que generen impacte en el consumidor, la campanya «Desitja'm. Compra'm a Reus» vol potenciar el comerç a la ciutat no només per la gent local sinó també per totes aquelles persones que vinguin de fora i que per tant, es portin un bon record de la seva experiència comercial al municipi.

 

S'ha destinat un pressupost de 10.500 euros 

D'altra banda aquesta campanya ha tingut un pressupost de 10.500 euros que s''han destinat principalment al disseny, la producció, el pla de comunicació i el marxandatge corresponent i el cost de l'implantació de l'estand a l'ExpoReus.

 

La campanya de tardor arriba a 4a edició, i enguany es mostrarà mitjançant panells informatius, a través de la retolació dels autobusos urbans amb la imatge gràfica de la campanya i amb vídeos promocionals que s'emetran als canals de televisió local i a través de les plataformes en línia de l'Agència Reus Promoció i les associacions de comerciants. Enguany també, disposarà d'un estand a la fira ExpoReus, que es durà a terme del 10 al 14 d'octubre, on es promocionarà la campanya. A més, durant l'ExpoReus es repartirà una bossa de marxandatge amb la imatge de «Desitja'm. Compra'm a Reus» pels assistents a la fira.

 

«Desitja'm. Compra'm a Reus» començarà a l'octubre. | Laia Solanellas

 

L'empresa reusenca Icònic ha fet el disseny

L'empresa encarregada del disseny de la campanya comercial ha estat la local Icònic que ha optat per colors que recorden a la tardor. D'altra banda, els protagonistes de la campanya són de totes les franges d'edat, des de la sènior fins als infants, que adopten una «actitud generadora d'empatia», afirmava Montserrat Caelles.

 

«Volem crear un lligam emocional»

«Volem crear un lligam emocional amb l'objecte de consum, així com un lligam amb el lloc on l'han adquirit de Reus», manifestava Montserrat Celles en la presentació de la campanya. Per contra, aquesta campanya no només busca el consum del producte sinó cerca que el consumidor, a banda de comprar als comerços de la ciutat, també «gaudeixi del municipi fent una passejada, un vermut o gaudint de l'oferta cultural», afegia Caelles.

 

Després de la campanya d'estiu que la qualifiquen de «positiva» de l'Ajuntament de Reus s'està treballant per fer de «Visit Reus» la marca identificativa juntament amb «Desitja'm. Compra'm a Reus». A més, ja es comencen a plantejar una de les campanyes més portes de l'any, la temporada comercial del nadal.

Comentaris