La campanya 'A Reus x2' ja ha repartit més de 130.000 butlletes

S'han distribuït la meitat de les butlletes | Aquest divendres se celebra el primer sorteig
La despesa es converteix en 'reuros' i en butlletes per participar en el sorteig | Cedida

 

Aquest divendres arriba el primer dels tres sortejos de la campanya 'A Reus x2' impulsada per El Tomb de Reus, Unió de Botiguers i El Pallol. Es tracta d'un sorteig en el qual es pot participar a part de la despesa que s'ha fet als més de 280 establiments adherits. Des de l'organització es considera que l'acollida de la campanya ha estat «satisfactòria» tot i que el sistema de participació és nou.

 

La participació dóna suport a aquesta perspectiva, i és que s'han repartit més del 50 % de les butlletes de 20 'reuros' de les 260.000 que es van distribuir entre els comerços participants. Hi ha negocis, de fet, als quals se'ls han fet arribar butlletes fins a quatre vegades en el temps que fa que funciona el sorteig. Això significa que hi ha establiments que ja han repartit més de 3.000 butlletes.

 

La participació ha superat les expectatives de l'organització | Cedida

 

Més de 15.000 butlletes recollides

Al Gaudí Centre, espai on se centralitzen les urnes de participació, ja s'han recollit més de 15.000 butlletes de 20 'reuros', que són les que es bescanvien per participacions a un dels tres sorteigs. El que ha recollit, fins ara, més participació és el sorteig de 400 euros en vals de compra, que és el que necessita una despesa prèvia de 200 euros per participar-hi.

 

Les altres dues modalitats són les que permeten guanyar 800 o 1.200 euros, i a les quals es pot participar després d'haver gastat, en comerços de Reus, 400 i 600 euros respectivament. Segons l'organització, al personal del Gaudí Centre els participants els transmeten que no es tracta tant d'haver-se gastat més o menys diners, sinó de poder introduir més butlletes a una mateixa urna per incrementar, així, les possibilitats de guanyar.

 

Cartell que identifica els establiments que participen en la campanya | Cedida

 

Per cada compra superior a 20 euros en un dels establiments adherits, s'obté una butlleta de 20 'reuros'. Quan s'han recollit 10 d'aquestes butlletes —i, per tant, s'acumula una despesa de 200 euros— ja es pot participar a la primera modalitat del sorteig. Des d'aquest divendres i durant els dos següents, a dos quarts de nou del vespre es durà a terme cada sorteig, en directe per Canal Reus TV. Per amenitzar-los es comptarà amb representants del comerç local, amb el Mag Miguel Ángel, que oferirà una actuació, i amb el director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris