La campanya 'Reus x2' esgota les butlletes d'alguns establiments

Falten quinze dies per a la primera tanda de sortejos | S'hi poden guanyar 400, 800 o 1.200 euros
Reus viu un Nadal ple d'espectacles i llum | Laia Solanellas

 

Amb la primera quinzena gairebé esgotada de la campanya comercial nadalenca 'A Reus x2', només en queda una altra abans de la primera tanda de sortejos. Amb una bona acceptació entre la clientela habitual, segons expliquen alguns botiguers i comerciants, la campanya sortejarà 7.200 euros repartits en tres divendres diferents i, alhora, en tres premis cada divendres.

 

Gemma Molner, presidenta d'El Tomb de Reus, explica que en alguns establiments ja es van haver de renovar les butlletes després que s'esgotessin durant el primer cap de setmana. Hi ha participació, de fet, en totes tres urnes, motivada, en part, per la possibilitat d'aglutinar butlletes obtingudes amb la compra de diferents persones. 

La mecànica de la campanya 'A Reus x2'

El sorteig té, com a punt de partida, la despesa que es faci als prop de 300 negocis participants, siguin botigues o locals de restauració. Per cada 20 euros de despesa en un establiment, s'aconsegueix una butlleta de 20 'reuros'. Quan s'han acumulat deu butlletes —és a dir, amb una despesa de 200 euros— ja es pot participar en la primera categoria, la que permet guanyar 400 euros.

 

Amb 20 butlletes, és a dir, amb una despesa acumulada de 400 euros, es pot participar en el sorteig de la segona categoria, on s'opta a guanyar vals per valor de 800 euros. Per últim, quan una persona ha acumulat un total de 30 butlletes, és a dir, quan acumula una despesa de 600 euros, pot participar en la tercera categoria del sorteig, que permet guanyar vals per valor de 1.200 euros.

 

Presentació de la campanya comercial 'A Reus x2, guanya el doble que compris' | Laia Riba

 

El comerç vol mantenir l'embranzida del 'Black Friday'

La campanya es va posar en marxa el passat divendres 23 de novembre, el 'Black Friday'. Aquella jornada es va tancar amb un balanç positiu pel que fa al sector comercial local i, de fet, la campanya vol mantenir aquesta empenta. Arreu de l'àrea de Tarragona hi ha iniciatives comercials que volen posar l'accent en els negocis locals. En el cas de Reus, la proposta, innovació d'enguany, es defineix per part dels que la impulsen com «agressiva, original i innovadora».

 

La presidenta d'El Tomb de Reus, Gemma Molner, explica que el que es vol amb aquesta campanya és «estimular i premiar el consum i l'afluència dels reusencs». La primera fita al calendari serà el pròxim divendres 21 de desembre, que serà quan se sortejaran els primers tres premis. La segona tanda es repartirà al divendres següent, 28 de desembre, i la darrera, al 4 de gener.

 

AGENDA | Tots els actes de la campanya «Reus és Nadal 2018»

 

GALERIA | Reus viu un Nadal ple d'espectacles i llum

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!