Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

Virginias no podrà fer la campanya de Nadal de torró d'aquest any

La línia de torró de Virginias va passar a mans de l'empresa Acrimont el passat mes de juliol
Imatge de la fàbrica de Virginias a Reus. | Google Maps

 

Aquest any, la marca Virginias no farà la campanya de torró. El seu nou propietari, Acrimont Investment, ja hauria notificat als habituals clients de Virginias que aquest Nadal no podrà proveir-los de torró. Segons informa el 'Diari Més', l'empresa es va retardar massa en comprar la matèria primera, motiu pel qual no han pogut elaborar el torró i no estarà llest per aquest Nadal.

 

La campanya de torró per Nadal hauria d'haver començat el passat mes de maig i, de fet, estava previst crear nous productes. Ara, però, la situació i la incertesa pel que fa als treballadors han conduït Virginias a no poder elaborar una campanya de Nadal. Es desconeix si s'acabaran elaborant aquests nous productes, però està clar que no es podrà fer de cara a aquestes Festes.

 

Imatge d'arxiu d'una fàbrica de torró. | TarragonaDigital.com

 

 

Virginias, venuda a Acrimont i Risi per 5 milions d'euros

Virginias va passar a ser propietat de les empreses Acrimont i Risi, després que aquestes dues companyies guanyessin la subhasta de la línia de producció de la fàbrica de torrons i dolços. D'aquesta manera, mentre que Risi, marca especialitzada en productes d'aperitiu, es va quedar amb la maquinària de confiteria i galetes; Acrimont es va fer càrrec de la part de xocolates i torrons Virginias.

 

La situació amb la qual s'ha vist immersa la planta de torrons reusenca ha provocat, ja que aquest any no s'hagi pogut fer front a la campanya de Nadal de torró, tot i que en un principi la nova propietària tenia la intenció de dur-la a terme. Virginias va entrar en concurs de creditors fa gairebé un any, el desembre del 2017, a causa d'un deute de més de 16 milions d'euros que no li permetia continuar endavant. Finalment, el passat mes de juliol, Acrimont i Risi van presentar una oferta conjunta de 5,1 milions d'euros per quedar-se l'emblemàtica planta reusenca de torrons, caramelets, galetes i xocolates.

 

Respecte als treballadors, el passat juliol, amb la resolució de la subhasta es va preveure que s'acomiadarien 120 treballadors i se'n mantindrien 17 amb contracte fix, els quals treballen a la fàbrica del passeig Sunyer de Reus. A més, també es preveia que es poguessin conservar uns 50 treballadors fixos discontinus, els quals es contracten de cara a la campanya nadalenca. Així doncs, Acrimont sí que tenia previst que la fàbrica reusenca de Virgnias continués fent torró.

Comentaris