Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Canal Reus TV es trasllada al Tecnoparc

La televisió local deixa les instal·lacions de Redessa, al camí de Valls
Canal Reus TV s'ha traslladat a l'edifici Tecnoparc | Isma Llanes

 

Canal Reus TV ha deixat les seves històriques instal·lacions del camí de Valls, al complex de Redessa 1, per traslladar-se al Tecnoparc, al polígon que porta el mateix nom. El trasllat es deu a trobar unes instal·lacions més adequades a les necessitats actuals de la televisió local i que ja no podia satisfer l'espai de Redessa 1. El trasllat, efectuat fa unes setmanes, s'ha formalitzat aquest dilluns amb l'inici de la nova temporada de programació. Aquest mateix divendres tindrà lloc la inauguració oficial de les instal·lacions.

 

Les instal·lacions que ara ocupa Canal Reus TV, al mateix edifici que firaReus, a la part posterior del palau de congressos, fa anys que estan construïdes. De fet s'hi van ubicar durant la construcció de l'edifici mateix, amb Lluís Miquel Pérez a l'alcaldia de Reus i quan la ciutat optava a explotar una llicència de televisió municipal que no va arribar a engegar les seves emissions.

 

L'edifici principal de Redessa al Tecnoparc, on s'ha traslladat Canal Reus TV | Jordi Olària

 

Els estudis de televisió del Tecnoparc

Durant la posada en marxa de la TDT, abans que l'emissió analògica s'apagués definitivament, els governs central i català van repartir les llicències disponibles entre operadors privats i administracions públiques. En el cas català, 37 d'aquestes llicències es va reservar per a la gestió dels Ajuntaments i Reus va decidir quedar-se una de les quatre llicències que van recaure en mans d'un sol Ajuntament. Juntament amb Barcelona, Badalona i l'Hospitalet de Llobregat, es va comprar una llicència que, tot i pagar-se durant un temps i explorar diferents projectes per posar-la en marxa, no va arribar a néixer.

 

Aquelles instal·lacions són les que, ara, ha ocupat qui hauria pogut ser la competència de la hipotètica televisió municipal de Reus. Canal Reus TV, privada, compta així amb un espai que s'adequa més a les característiques que nececessita i coincideix, de fet, amb el pas endavant que vol fer Redessa encaminat a la plena ocupació dels seus espais. Un projecte que ha portat el govern local a estudiar la construcció d'un nou edifici al polígon Tecnoparc si realment l'espai actual queda just.

Comentaris