Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Es cancel·la l'espectacle inaugural del Festival COS de Reus

L'espectacle «Molar» de Quim Bigas s'ha suspès
Imatge del festival COS 2016 de Reus | Gerard Martí

 

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual, COS 2018, s'ha vist en l'obligació de cancel·lar el seu espectacle inaugural. El motiu pel qual no es podrà dur a terme la primera actuació, ha estat que l'artista de l'espectacle es troba en una situació d'indisposició. Quim Bigas que hi havia de representar l'espectacle «Molar», no podrà realitzar la seva actuació, segons ha pogut confirmar l'Ajuntament de Reus.

 

Cancel·lat l'espectacle inaugural «Molar»

La programació de la 21a edició del Festival COS, s'ha vist alterada l'espectacle suspès que havia de fer la inauguració a la plaça del Mercadal, aquest divendres a les sis de la tarda. Passant-li el relleu inaugural a l'espectacle de la companyia Javier Aranda. Els titelles de Javier Aranada, seran els encarregats d'inaugurar el Festival COS d'enguany. L'actuació es durà a terme al Teatre Bravium a les 19.30 hores. Les mans de Javier Aranda donaran vida a aquests titelles i alhora inauguraran el festival de moviment i gest.

 

Imatge del festival COS 2016 de Reus | Gerard Martí

 

Davant el temporal de pluja

Davant les amenaces de pluja que s'han donat per aquest cap de setmana, l'organització del festival ha proposat diversos espais alternatius per aquelles actuacions que es portarien a cap al carrer. En cas que durant el cap de setmana continuï plovent, els espectacles de carrer programats a la plaça del Mercadal es traslladaran a Cal Massó. L'espectacle programat a la plaça de la Llibertat, en cas de pluja, es traslladaria a la Sala Quatre del Museu de plaça de la Llibertat. 

 

Imatge del festival COS 2016 de Reus | Gerard Martí

 

«Boris & Ingrid» continuaran la jornada de divendres del COS 2018

La programació de la jornada de divendres del Festival COS continuarà amb l'espectacle vingut des d'Anglaterra «Boris & Ingrid», de la companyia 2Theatre. Aquesta parella d'artistes representaran una comèdia sobre la vellesa i l'amor. Un espectacle de teatre físic sobre una parella d'immigrants. Es durà a terme al teatre Bartrina, a les nou de la nit amb entrada.

 

Per saber tota la programació del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual, COS 2018, podeu seguir el següent enllaç.

Comentaris