Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

Es presenten les tres candidatures de Podem Reus per les municipals

Pilar Flamenco, Francesc Roig i Joseba Mirena són els candidats per les eleccions municipals de Reus
Membres del Cercle de Podemos al Mercadal en una imatge d'arxiu. | Carla Bergadà.

 

La ciutat de Reus ja té candidats a liderar el partit polític Podem Reus a les eleccions municipals del 2019. Ahir, 4 d'octubre, es van publicar els tres candidats a la llista per a les municipals a Reus: Pilar Flamenco, Francesc Roig i Joseba Mirena.

 

A través de la pàgina web de la formació lila es van publicar les tres persones que volen presentar-se per Reus a la primavera de l'any que ve. El termini per presentar-se com a caps de llista de Podem Reus s'acabava el darrer 2 d'octubre, però no va ser fins ahir dijous, 4 d'octubre, que es van fer públiques les tres opcions presentades.

 

Pilar Flamenco, candidata de Podem Reus

Pilar Flamenco és filla de la Rioja però fa 15 anys que resideix a la ciutat de Reus. L'afició pel món de la política li ve des de ben petita, amb la motivació dels seus avis. De cara a les eleccions municipals del 2019, vol presentar un projecte que posicioni el grup Podem a Reus en un lloc predilecte. Té l'objectiu de potenciar el partit polític a la ciutat fent una política centrada a elaborar un estat de benestar pels habitants de la ciutat de Reus.

 

Xavier Domènech i Pilar Flamenco, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

D'altra banda pretén situar com a capdavanter el paper de la dona en la política, per així poder fer canvis en el partit polític municipal. Pilar Flamenco es va afegir al grup polític de Podem a partir de les assemblees que es duien a terme al Cercle Podem Reus.

 

Francesc Roig, la part gestora de Podem Reus

Nascut a Reus, era membre del partit realitzant la tasca administradora de la part gestora de Podem a Reus, tanmateix formava part del Cercle de Podem al municipi així com del cercle de Sanitat de Catalunya i també, de la demarcació de Tarragona.

 

Amb l'objectiu de posicionar a Podem Reus com un grup municipal més a l'Ajuntament de Reus, Francesc Roig aposta per una política centrada en les accions als barris de Reus. El seu objectiu és tractar les problemàtiques i inquietuds que els diferents barris reusencs tenen per fer una política més propera. Considera que la capital del Baix Camp necessita que l'agrupació lila prengui més força i tingui més representació municipal.

 

Un acte de Podem a Reus | Carla Bergadà

 

Joseba Mirena, el darrer candidat de Podem Reus

El tercer candidat a les municipals 2019 a Reus amb la formació de Podem, és fill de Biscaia i es va començar a interessar per la formació lila arran del moviment 15-M. Joseba Mirena defensa la formació lila d'arrel, és a dir que a la seva candidatura no acceptarà fusions polítiques, ja que declara que això comportaria problemes en la gestió política al municipi. Mirena és el candidat a la llista de les municipals 2019 menys conegut.

 

Eleccions Reus | Laia Solanellas

 

Tres candidats aspiren a encapçalar Podem Reus

Els tres candidats tenen dues setmanes per presentar els seus avals i un cop estiguin presentats, el dia 29 d'octubre es donaran a conèixer les candidatures finals del grup polític Podem Reus.

 

Posteriorment, els tres candidats per Reus de la formació lila, Pilar Flamenco, Francesc Roig i Joseba Mirena, podran iniciar la seva campanya electoral per les eleccions de Reus que es duran a terme la pròxima primavera.

Comentaris