AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

El primer Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacón tindrà lloc el 24 de novembre

Alba Chacón era una treballadora de l'Ajuntament, apassionada de l'esport i dels gossos, que va morir en un accident de trànsit
Imatge d'arxiu de l'Alba Chacón practicant canicròs   | cedida
 

 

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure i l'Ajuntament de Reus col·laboren en l'organització del I Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacón, la primera edició d'una prova esportiva pionera a la ciutat de Reus. Amb aquesta jornada es vol promoure la sensibilització social cap a l'esport i el respecte als animals i, d'altra banda, també pretén ser una iniciativa solidària i d'homenatge a Alba Chacón, una treballadora de l'Ajuntament de Reus, apassionada per l'esport i pels gossos que va morir en un tràgic accident de trànsit a la C-14 el passat mes de gener, amb els seus gossos. 

 

Curses de diferents nivells i altres activitats

La prova es realitzarà el pròxim 24 de novembre i serà una jornada amb diverses activitats en les quals es podran compartir hores de diversió i d'esbarjo mentre es practica esport amb les respectives mascotes. Concretament, hi robarem una cursa d'adults, una cursa infantil i una cursa d'iniciació, amb un recorregut d'entre 5 i 7 quilòmetres sobre terra per camins del terme municipal. Els detalls del programa, igual que el lloc del recorregut o el procediment d'inscripció, es donaran a conèixer pròximament, un cop estigui tancada la programació. 

 

D'altra banda, també es preveuen altres activitats complementàries, com ara un taller de canicròs, xerrades de civisme i educatives sobre el benestar dels animals i el seu comportament al carrer, una exposició de dibuixos de mascotes, entre d'altres. A més serà una gran festa per donar a conèixer aquesta disciplina esportiva, que consisteix a realitzar una cursa sobre terra acompanyat del teu gos lligat a la cintura. Durant la cursa, el gos sempre ha d'anar per davant del corredor amb qui forma equip. 

 

El Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacón és una activitat que sorgeix de la iniciativa dels companys i companys d'Alba Chacón a l'Ajuntament, dels seus amics i dels seus familiars. Es tracta d'una iniciativa solidària i els beneficis d'aquesta primera edició es destinaran íntegrament al Refugi Baix Camp. 

 

També et pot interessar: