Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'expresident Carles Puigdemont presentarà a Reus el seu llibre per videoconferència

La presentació de 'La crisi catalana' es realitzarà el 28 de gener al Centre de Lectura
L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presentarà el llibre 'La crisi catalana' a Reus | Cedida

 

L'expresident de Catalunya, Carles Puigdemont, presentarà el seu darrer llibre a Reus. L'acte es realitzarà el pròxim dilluns 28 de gener, a les 19.30 hores, al Centre de Lectura de la ciutat. L'expresident presentarà el llibre 'La crisi catalana' a Reus, per videoconferència. Aquest acte estarà dirigit per la diputada de JuntsxCat, Teresa Pallarès, i la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella.

 

Presentació de 'La crisi catalana'

A la sala Emili Argilaga del Centre de Lectura de Reus, l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont presentarà el seu llibre 'La crisi catalana. Una oportunitat per a Europa'. Puigdemont, participarà en l'acte per videoconferència on les persones que assisteixen a l'acte podran interactuar amb l'expresident.

 

Imatge del llibre ‘La crisi catalana, una oportunitat per a Europa’ | ACN

 

En aquesta presentació al Centre de Lectura també assistiran els Avis i Àvies per la Independència, així com diversos representants de l'Ajuntament de Reus. L'acte està organitzat per PDeCAT-INCAT, Òmnium, ANC, Avis i Àvies de Reus per la Llibertat i la Secció de Ciències Socials, Polítiques i Econòmiques del Centre de Lectura.

 

Carles Puigdemont intervindrà a través de videoconferència

Carles Puigdemont va decidir escriure aquest llibre davant la necessitat d'explicar el cas català a la resta d'Europa. La idea va sorgir a partir de les llargues converses amb un periodista polític, concretament Olivier Mouton, i per explicar la crisi catalana a Europa. En aquest llibre es mostra de primera mà el punt de vista de l'expresident Carles Puigdemont de la crisi catalana. Tanmateix, aquest relat de la crisi catalana invita els ciutadans europeus a veure la cara oculta d'un fet històric importantíssim.

 

Cicle de presentacions de llibres al Centre de Lectura

El cicle de presentació dels llibres a Centre de Lectura de Reus, continuarà després de 'La crisi catalana', amb la presentació del llibre 'La formació de la Catalunya moderna (1640-1714)', d'Eva Serra i Puig, que serà la darrera presentació del gener. Dijous 31 de gener, a les 19.30 hores, l'acte es farà a la sala Emili Argilaga, La presentació anirà a càrrec de Josep Fàbregas, professor de la URV, l'editor Jaume Claret, la lingüista Blanca Serra i Puig i el president del Centre de Lectura, Jaume Massó.

Comentaris