El trofeu Carlos Ferran de Reus arriba aquest diumenge a la seva novena edició

El passeig Prim acollirà un any més aquesta prova ciclista de 65 quilòmetres de recorregut
Imatge d'arxiu d'una prova ciclista | Cedida

 

La novena edició del trofeu Carlos Ferran, organitzada pel Club Ciclista Promoevents, tindrà lloc aquest diumenge 26 d’agost a partir de les 11 del matí. El Passeig Prim de Reus tornarà a acollir un any més aquesta prova ciclista de 65 quilòmetres de recorregut. A la competició hi participaran corredors de les categories Sub 23, Elit, Màster 30 i Màster 40, els quals es poden inscriure fins aquest dijous 23 d’agost a les 24.00 hores.   

  

El Trofeu Carlos Ferran ha esdevingut en els últims anys una de les principals cites ciclistes de la ciutat de Reus i de les comarques de Tarragona pel seu gran nombre de participants. Tal com recorda el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus: «El trofeu s’ha convertit en un referent de les curses en circuit d’àmbit estatal, tant per la seva organització i gran afluència de públic, com pels premis que es lliuren».

El trofeu Carlos Ferran provocarà talls a la circulació 

La disputa de la prova provocarà que hi hagi talls als accessos al passeig Prim durant bona part del dia i també que no es pugui aparcar en tot el circuit. La prohibició d’estacionar s’allargarà des de les sis de la tarda del 25 d’agost fins a la mateixa hora del dia 26. No es podrà circular en tots dos sentits pel Passeig Prim, entre la plaça de la Pastoreta i el camí de Riudoms, entre les 4 i les 18.30 hores del diumenge.

La cursa provocarà talls al Passeig Prim entre la plaça de la Pastoreta i el Camí de Riudoms | Miguel Cabrerizo

 

La prova també provocarà el tall dels accessos als carrers Mare Mare Molas, Sor Lluïsa Estivill, Alcalde Joan Bertran, Antoni de Bofarull, passeig del Velòdrom, O'Donnell, Aulèstia Pijoan, Baldomer Galofre i Güell i Mercader. La Guàrdia Urbana ja ha senyalitzat amb cartells els talls i les prohibicions d’aparcament.

Una jornada ciclista en memòria de Carlos Ferran

En Carlos Ferran i la seva família han tingut sempre un fort vincle amb la bicicleta. Aquesta passió pel ciclisme, va dur-lo a fundar el 1979, amb un grup d’amics, la Unió Ciclista Barri Fortuny. El club fa 20 anys que organitza centenars de curses i ha format més de 500 ciclistes. A més, té un paper molt important dins el teixit social del Barri Fortuny on ha arribat a organitzar les festes del barri o l’homenatge a la tercera edat.

La celebració d’aquesta prova és, per als seus organitzadors, un homenatge pòstum a una persona com en Carlos que va dedicar mitja vida a la seva passió que és el ciclisme. La seva intenció és que el trofeu Carlos Ferran pugui seguint celebrant-se durant molts anys més mantenint l’alt nivell de participació i prestigi que ha adquirit.

"ATENCIÓ: Sancionen un mosso de Reus per disparar la seva arma per accident" "Nou colles participen a la Trobada Gegantera d'El Carrilet de Reus"