Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

El Carrer Balmes de Reus tindrà una nova cara amb les obres de remodelació

Les obres començaran l'1 d'octubre i tindran una durada d'aproximadament quatre mesos
Imatge actual del Carrer Balmes | Cedida

 

El carrer Balmes tindrà una neteja de cara en aproximadament quatre mesos a partir del pla d'inversions de l'Ajuntament de Reus. La remodelació s'efectuarà entre el carrer Josep M. Prous i Vila i l'avinguda Jaume I, on es faran més amples les voreres, com ja s'han fet als carrers que envolten la zona. Aquest projecte té una inversió de 90.301,19 euros derivats de les inversions que Reus destina a la millora de la via pública.

   

S'ampliarà la vorera

Un total de 84 metres es remodelaran per facilitar l'accés dels vianants en aquesta zona sobretot per les persones amb mobilitat reduïda, a més el projecte que s'ha presentat per la renovació del carrer resideixen mantenir un carril únic de circulació per així facilitar l'amplada de la vorera. D'aquesta manera es regularà el trànsit de vehicles fent que la filera d'estacionament es reconverteixi, encara que els usuaris tenen com a alternativa a l'aparcament zones d'estacionament soterrani que els hi garanteixen una zona per aparcar.

  

El projecte comprèn altres serveis, com el tractament de la recollida d'aigua fluvial la qual es vol millorar i ampliar instal·lant un sistema que estarà connectat a la xarxa de clavegueram de Reus. També tenen previst tapar la xarxa elèctrica traslladant-la al subsòl de la zona on els carrers s'encreuen, per garantir la seguretat del vianant.

 

Les obres les assumirà l'empresa Alter Innovation SL

L'empresa Alter Innovation SL, serà l'encarregada de dur a terme aquestes obres que tenen previst iniciar-se el pròxim 1 d'octubre i una durada, aproximada de quatre mesos. Aquesta empresa porta més de 25 anys en el món de la construcció al Camp de Tarragona.

  

L'Ajuntament de Reus continua amb el pla de millora de la via pública atenent a les necessitats de la ciutadania, aquest és un dels diversos projectes que s'estan duent a terme a la ciutat. Aquestes renovacions van des de fer més amples les voreres, a anivellar-les, o construir-ne de noves a diferents carrers de reus. També es pretén incorporar noves zones de jardineria a la ciutat així com realitzar una millora en les instal·lacions de llum de les zones urbanes.

Comentaris