Diversos carrers de Reus estaran tallats a causa del Carnaval

No es podrà aparcar ni transitar durant el cap de setmana de Carnaval
Al pàrquing de zona blava Riudoms davant la biblioteca Xavier Amorós no es podrà aparcar | Laia Riba

 

El Carnaval de Reus ja va entrar ahir amb molta força i la ciutat es prepara per a un cap de setmana molt intens. A causa de les rues, per on desfilaran una cinquantena de carrosses, diversos carrers de Reus quedaran afectats al trànsit. Per tant, es tallaran vies i carrers durant tot el cap de setmana per permetre el transcurs de les rues de Carnaval a Reus.

 

Prohibit circular i estacionar

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana ha informat que han activat un dispositiu especial per afrontar el cap de setmana de Carnaval a Reus. Concretament diverses vies quedaran afectades durant la tarda de dissabte, diumenge al matí amb la rua matinal i diumenge a la tarda. Tanmateix en aquest desplaçament també hi col·laborarà el servei de Protecció Civil.

 

Els passeigs de Reus afectats

La rua de dissabte es realitzarà el llarg del passeig de Misericòrdia, plaça de la Pastoreta, passeig de Prim, passeig de Sunyer, plaça del Nen de les Oques, carrer del Dr. Frias, carrer de l'Escorxador, carrer del Camí de Riudoms. Per tant, estarà prohibit estacionar en tot l'itinerari de la rua des de les sis del matí del dissabte fins a les sis de la tarda del diumenge.

 

Plànol de les afectacions al trànsit amb motiu de la rua matinal | Cedida

 

El centre sense circulació

La rua matinal provocarà que entre les 20.00 hores del dissabte i les 18.00 hores del diumenge, estarà prohibit aparcar en tot el recorregut. El trajecte anirà per l'avinguda de la Salle, la plaça de la Pastoreta, carrer de Misericòrdia, les ravals fins a arribar a plaça Catalunya i allà pujarà fins a la plaça de la Llibertat. Després seguirà per la plaça del Pintor Fortuny, avinguda de Prat de la Riba, passeig de Sunyer fins a la plaça del Nen de les Oques. Entre aquesta plaça i la Biblioteca, la prohibició s'iniciarà el dissabte des de les 10.00 hores fins a les sis del matí.

 

Finalment la rua del confeti, que es desenvolupa diumenge a la tarda provocarà que l'aparcament estigui prohibit al passeig de Mata. Concretament no es podrà estacionar de les 10 del matí fins a les 12 de la nit. Tanmateix no es podrà circular per aquella zona des de les 16.00 hores.