Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

Diversos carrers tallats i semàfors apagats pels forts aiguats a Reus

Alguns vehicles s'han quedat atrapats per l'aigua i diferents semàfors han deixat de funcionar
Plaça inundada pels aiguats a Reus 14 octubre 2018 | Ajuntament de Reus

 

A causa del fort temporal meteorològic produït per l'arribada de les restes de l'huracà 'Leslie', durant la tarda i la matinada del passat diumenge 14 d'octubre, diverses dotacions de Reus han hagut d'actuar per front als incidents. Les principals incidències han estat carrers i carreteres tallades, ja que el fort corrent d'aigua no permetia la circulació de vehicles.

 

Camins i carrers tallats per inundacions

Zones properes a camins i rieres han estat les més afectades per l'aigua al municipi de Reus. D'altra banda, vies del nucli urbà de la ciutat també s'han declarat inundades per la pluja. Diversos camins s'han hagut de tallar temporalment per fortes acumulacions d'aigua, entre ells el camí de l'Institut Pere Mata, el Camí del Mas de la Sena-Riera del Molinet o el carrer de Recasens i Mercader que s'ha declarat via inundada. Altres carrers afectats han estat l'avinguda de Marià Fortuny amb el camí de Tarragona, on s'ha ofert un pas alternatiu durant unes hores, ja que a causa del gran aiguat s'ha declarat via inundada.

 

Camí inundat i tallat pels aiguats a Reus 14 octubre 2018 | Ajuntament de Reus

 

Vehicles atrapats per l'aigua

Altres vies inundades han estat el carrer de Flix, la riera de l'Abeurada, el camí vell de Valls, el carrer dels Pagesos o la rotonda de l'autopista a la T-11. Un vehicle s'ha quedat atrapat per l'aigua a l'alçada de l'avinguda Josep Pla, també s'ha quedat atrapat un altre vehicle al carrer de la Cambra de Comerç. La Guàrdia Urbana de Reus ha intervingut en tots els casos amb afectacions a causa de la intensa pluja a la ciutat.

 

Incident elèctric al carrer de Josep Maria Prous i Vila

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya, s'han adreçat aquesta nit al carrer de Josep Maria Prous i Vila, pel fet que s'ha produït un incident elèctric a la zona. Unes espurnes han sortit d'uns cables elèctrics aeris a causa d'un curtcircuit per l'aigua de la pluja. Els Bombers s'han fet càrrec d'aquest incident i han arreglat la zona afectada.

 

Carrer inundat pels aiguats a Reus 14 octubre 2018 | Ajuntament de Reus

 

Semàfors apagats

D'altra banda, diversos semàfors de la ciutat han deixat de funcionar durant la tarda i la nit del passat diumenge a Reus. Els semàfors han interromput el seu servei provocant la seva aturada temporalment. Aquests fenòmens s'han produït a l'avinguda de Salou amb el carrer de Josep Panisello, i a l'avinguda de Pere el Cerimoniós amb Jaume I.

Comentaris