Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Dues violoncel·listes reusenques, protagonistes del cartell de la Ganxet Pintxo de tardor

La ruta de tapes se celebrarà del 8 al 18 de novembre de 2018
Dues noies degustant una de les tapes de la ruta Ganxet Pintxo, a Reus. | TarragonaDigital.com

 

L'edició de tardor d'enguany de la Ganxet Pintxo és a tocar. Aquest dimecres, 24 d'octubre, s'ha presentat el cartell, on les protagonistes són dues violoncel·listes reusenques, convertint-se així en un «cartell al·legòric a una de les grans manifestacions d'enguany a la ciutat com és l'Any de la Música». Així doncs, les dues protagonistes són Mariona de Dalmau i Anna Muñoz, alumnes de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Les noies han cedit desinteressadament la seva imatge per protagonitzar el cartell de la ruta de tapes. Pel que fa a la fotografia, és obra del reusenc Ferran Estivill, i el disseny és de l'estudi local, Ovni Comunicació. 

 

Amb aquest cartell amb referència musical, la ruta de tapes, conscient del paper dinamitzador que juga a la capital del Baix Camp i sabent que va més enllà de l'àmbit estrictament gastronòmic, vol aportar el seu granet de sorra per contribuir a projectar la imatge de la ciutat de Reus en àmbit com pot ser, en aquest cas, la música. Aquesta nova edició de tardor del la Ganxet Pintxo se celebrarà del 8 al 18 de novembre. 

 

Les violoncel·listes Mariona de Dalmau i Anna Muñoz, protagonistes del cartell de la Ganxet Pintxo de tardor 2018 | cedida

 

 

Cinc edicions amb cartells monogràfics

Es tracta del cinquè cartell monogràfic de la ruta de tapes Ganxet Pintxo. La sèrie es va començar la tardor d'ara fa dos anys, la del 2016, amb una imatge del futbolista del Reus Deportiu, David Querol, amb motiu de la celebració de l'ascens del club a la LFP. A la primavera del 2017, la ballarina Lorena Santiago va ser la protagonista del cartell, fotografiada al Teatre Fortuny, amb l'objectiu de contribuir a l'Any de la Cultura. La tardor del 2017 va ser el torn del casteller dels Xiquets de Reus, Pep López, per celebrar una de les temporades històriques de la colla castellera. Per últim, en l'altra edició d'aquest 2018, la de primavera, la imatge del cartell era la de la patinadora Laia Lloses, per sumar en benefici de la candidatura Reus Ciutat Europea de l'Esport. 

Comentaris