La Festa Major de Reus, temàtica de treball del casal d'estiu a Mas Pintat

Del 6 al 31 d'agost, els infants podran gaudir d'activitats, jocs, música i treballs manuals a l'EBM El Marfull
Del 6 al 31 d'agost, els infants podran gaudir de diverses activitats ambientades en la Festa Major d'Estiu | Clàudia Carles

 

La Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística, a través dels serveis de Mas Pintat, organitza durant aquest mes d'agost el casal d'estiu de primera infància a l'Escola Bressol Municipal El Marfull. Del 6 al 31 d'agost, els infants podran gaudir de diverses activitats ambientades en la Festa Major d'Estiu i els seus elements festius.

 

Els preus es mantenen igual que en els darrers anys i hi ha un total de 72 places per setmana. Els nens i nenes que hagin nascut l'any 2018, 2017, 2016 i 2015, i germans d'aquests infants que hagin nascut el 2014, 2013 i 2012, podran participar en aquests casals. 

 

«El casal és un espai de lleure en què la temàtica de treball agafa com a centre d'interès la Festa Major»

La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística, M. Dolors Sardà, ha visitat aquest dimarts, 14 d'agost, el casal que es realitza a l'Escola Bressol Municipal El Marfull. En aquest centre hi poden participar famílies de tot el municipi, encara que no s'hagin inscrit durant el curs ordinari a les escoles bressol municipals.

 

Sardà ha posat en relleu que «El casal és un espai de lleure en què la temàtica de treball agafa com a centre d'interès la Festa Major: els Gegants, la Mulassa i els Nanos formen part de les activitats previstes i permeten treballar diferents objectius pedagògics». 

 

Així doncs, amb aquesta temàtica es vol potenciar la creativitat i la imaginació dels infants a través de jocs, música i treballs manuals i conèixer de més a prop la Festa Major de Reus. Sardà ha recordat que el casal és un servei molt important de suport i conciliació a les famílies de la localitat durant aquests mesos d'estiu. 

 

 

La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística ha visitat el casal que es realitza a l'EBM El Marfull | Clàudia Carles

 

Serveis del casal d'estiu de primera infància

Cal destacar que s'ofereixen un total de 72 places per setmana. El casal comença a les nou del matí i acaba a la una del migdia. A més, hi ha un servei d'acollida, de les vuit a les nou del matí, i un servei de menjador, des de la una del migdia fins a les tres de la tarda. El servei d'acollida té un preu de dotze euros per setmana, mentre que el servei de casal té un preu de 36 euros tota la setmana i el de menjador de 30 euros. 

 

Les inscripcions als casals es poden fer presencialment a l'Oficina Municipal d'Escolarització i s'admeten en funció de l'ordre de registre. Cal destacar que encara queden algunes places disponibles en funció de la setmana, el lloc i l'any de naixement. Les inscripcions es duen a terme per setmanes i en relació als horaris que se sol·liciten. L'oferta es distribueix en un total de quatre setmanes. La primera va ser del 6 al 10 d'agost, la segona és del 13 al 17 d'agost, la tercera del 20 al 24 d'agost i, finalment, la quarta i darrera setmana serà del 27 al 31 d'agost. 

 

L'ocupació actual a l'Escola Bressol Municipal El Marfull

Enguany l'ocupació a les escoles bressol durant els mesos d'estiu ha anat augmentant, especialment a l'ECM El Marfull. Durant la primera setmana es van ocupar un total de 51 places i durant aquesta segona setmana se n'han ocupat 40. A més, s'ha previst que la setmana que ve hi hagi 50 places ocupades i la quarta setmana un total de 52. No obstant això, encara queden prop d'una vintena de places lliures. 

 

Mas Pintat és un centre de suport que ofereix al llarg de l'any diverses activitats, eines i recursos per donar resposta a les necessitats i reptes de les famílies amb infants de la capital del Baix Camp. 

 

El casal és un servei molt important de suport i conciliació a les famílies de la localitat | Clàudia Carles

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris