NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

El Casal de Joves de Reus portarà els bucs d'assaig al centre de la ciutat

L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre, a les sis de la tarda a la plaça de la Farineria de la ciutat
El Casal de Joves de Reus vol promocionar els seus espais d'assaig entre els músics de la ciutat | TarragonaDigital

 

Aquest dimecres 17 d'octubre, El Casal de Joves de Reus ha anunciat que el pròxim dissabte 20 d'octubre traurà al carrer tot el material musical dels bucs a la plaça de la Farinera, per tal que els músics de la capital del Baix Camp coneguin en primera persona el material i facin ús de les instal·lacions municipals del casal. D'aquesta manera, la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de l'Ajuntament de Reus vol promocionar aquest servei , que es va posar en funcionament fa vuit anys, el 2010.

 

La regidora Montserrat Flores ha presentat l'acte, recordant que aquesta iniciativa és estable des de la seva creació, l'any 2010, de manera que qualsevol músic pot disposar de les instal·lacions del Casal de Joves, per assajar o enregistrar els seus treballs, amb un cost de lloguer de 10 euros l'hora.

 

La regidora Montserrat Flores amb una de les usuàries dels bucs | TarragonaDigital

 

Bucs al carrer, una iniciativa per fomentar l'ús de les instal·lacions municipals

El Casal de Joves, entitat depenent de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de l'Ajuntament de Reus; ha anunciat que aquest dissabte 20 d'octubre, traurà al carrer el material que disposen als bucs d'assaig de les instal·lacions municipals per posar-los a disposició de qualsevol músic o grup que desitgi utilitzar-los de manera lliure i que vulguin conèixer el seu funcionament. Aquest esdeveniment se celebrarà a la plaça de la Farineria, a les sis de la tarda.

 

La regidora Montserrat Flores, ha volgut recordar que es tracta d'una iniciativa que s'emmarca en una campanya de promoció i difusió dels bucs d'assaig del Casal de Joves de Reus, que inclou tres accions: Bucs al carrer, la renovació del material informatiu dels bucs i la captació dels músics. La renovació de material informatiu ha consistit en la difusió de nous díptics, la creació d'un nou portal web (bucs.joventutreus.cat) i una campanya de cartelleria repartida arreu de la ciutat.

 

Per últim, la captació de músics es desenvoluparà als centres educatius de la capital del Baix Camp, amb especial èmfasi a la difusió en els centres de secundària de la ciutat. L'objectiu d'aquesta mesura serà detectar joves músics que es troben en període inicial de la seva aventura musical, i es pretén convidar-los perquè puguin conèixer i gaudir del material i les instal·lacions que ofereixen els bucs. El cost de lloguer dels bucs és de 10 euros l’hora, però es poden aconseguir descomptes amb la Targeta Jove i també comprant paquets de 10 hores. 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris