Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

El Castell del Cambrer s'estrena com a centre cultural amb l'exposició «Miró & Art»

S'exposaran 47 obres pictòriques en diferents formats fetes totes elles per artistes diferents
El Castell del Cambrer s'estrena com a centre cultural amb l'exposició «Miró & Art» | Ajuntament de Reus

 

Aquest dijous, 18 d'octubre, el recent reformat i restaurat Castell del Cambrer obre les seves portes en el seu primer ús com a Centre Cultural Castell del Cambrer, en el qual acollirà el segon certamen «Miró & Art». L'acte d'inauguració de l'exposició serà a les set de la tarda i estarà presidit per Carles Pellicer, alcalde de Reus, i els representants dels promotors de l'exposició Gabriel Pinós, president del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, i Remei Prats, presidenta de Vermuts Miró.

 

D'aquesta manera, aquesta segona edició de «Miró & Art» exposarà les mateixes obres pictòriques que ja va portar a mitjans del mes de juny a Barcelona; un total de 47 obres en diferents formats, creades per 47 artistes diferents pertanyents a un total de 23 galeries catalanes.

 

El patrocini de Vermuts Miró no és casual, ja que les 47 obres exposades han estat les participants al concurs que l'empresa reusenca va organitzar per escollir la imatge que il·lustra l'etiqueta de l'ampolla del Vermut Reserva - Edició Limitada 2018.

 

Homenatge a Brossa en un entorn històric

Tot i estar fetes en formats ben diversos, com ara aquarel·les, pintures, dibuixos, collages, fotografies o creacions digitals, entre d'altres, les obres tenen un punt de partida en comú, i és que estan inspirades en Joan Brossa. Aquesta connexió es deu a l'homenatge que el Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, ha volgut fer en el centenari del naixement de l'artista, que se celebrarà l'any 2019.

 

Així doncs, tot aquell que visiti l'exposició podrà gaudir d'obres inspirades en un dels artistes més rellevants de la pintura contemporània a casa nostra, on destacarà especialment la guanyadora del concurs de Vermuts Miró, l'obra «Invisible Brossa», de Claire James-Dupain, de la galeria Artevistas Gallery, que comptarà amb la mostra de la seva versió en etiqueta per a l'ampolla de l'edició limitada de vermut.

 

Tot plegat una exposició de gran qualitat, que combinada amb el patrimoni històric que representa el Castell del Cambrer recentment restaurat, no poden fer altra cosa que albirar una llarga vida al nou Centre Cultural Castell del Cambrer.

 

El Castell del Cambrer s'estrena com a centre cultural amb l'exposició «Miró & Art» | Ajuntament de Reus

 

Comentaris