Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detingut a Tarragona després de topar contra un arbre amb un vehicle robat

ÚLTIMA HORA

Mor el ferit crític de l'accident d'ahir a l'N-420 a Gandesa

Cau part d'un sostre d'un edifici deshabitat al centre de Reus

L'immoble, buit i ple de runa, ha estat precintat perquè diversos sense sostre que sovint hi dormen no hi passin la nit
Els fets s'han produït al número 43 del carrer Alt del Carme | Google Maps

 

Part del sostre d'un edifici deshabitat de quatre plantes, situat al centre de la ciutat de Reus, ha cedit durant la tarda d'avui dimecres, 19 de setembre.

 

Els fets, concretament, han passat cap a quarts de sis de la tarda en un immoble del carrer Alt del Carme. Segons els Bombers de la Generalitat, que hi han enviat una unitat, una biga en mal estat ha caigut sense provocar ni ferits ni danys a les estructures dels blocs del costat.

 

L'estructura no necessita cap actuació urgent

Tal com ha explicat el Diari Més, la Guàrdia Urbana i l'arquitecte municipal han acudit al lloc dels fets —el número 43 del carrer Alt del Carme— per tal de fer una avaluació de danys. Després de revisar l'edifici, el tècnic ha acordat precintar la zona, ja que l'estructura no requeria cap actuació d'urgència.

 

Segons la mateixa font, el bloc s'ha acordonat per evitar que hi entrin persones sense sostre, que acostumen a passar-hi la nit. L'Ajuntament ha avisat el propietari de l'edifici i, a partir de demà, s'hi faran les feines pertinents.

 

Els veïns agafen el més imprescindible | Jordi Olària

 

Segon esfondrament a Reus en dos dies

El d'avui dimecres no ha estat l'únic incident d'aquestes característiques a la ciutat de Reus. La nit de dilluns, precisament, un ensorrament interior al primer pis d'un edifici va obligar a evacuar 29 persones.

 

La caiguda es va produir al número 35 del carrer de Sant Magí, després que un fragment del fals sostre d'un habitatge cedís. El forat, per la seva part, va deixar al descobert una biga principal de l'edifici, en aparent mal estat i, afortunadament, l'ensorrament tampoc va provocar ferits.

 

Els Bombers, que hi van traslladar dues dotacions, van treballar-hi durant una hora i mitja i l'Ajuntament de Reus, fent-se càrrec del procés, va allotjar els afectats en una pensió de la ciutat de forma temporal, tal com marca el protocol.

Comentaris