Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

El Centre de Normalització Lingüística de Reus obre nous cursos per la gran demanada

Dos tallers de «Parlar en públic» i «Comunicacions administratives» i un nou curs de Bàsic 1
Normalització lingüística | Cedida

 

A causa de la forta demanda el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) ha optat per obrir un nou curs de català al pròxim mes d'octubre. Un total de 430 persones han començat aquest mes a assistir als cursos de català que el Centre ofereix, tant presencialment com en línia mitjançant la plataforma Parla.cat, amb 18 cursos presencials i sis cursos en línia. A més, ha incorporat dos nous tallers a la seva programació.

 

Dos nous tallers per l'octubre

 

Una de les novetats del nou curs del CNL és que ha incorporat noves ofertes formatives amb els tallers de «Parlar en públic» i «Comunicacions administratives», destinats a un públic que busqui perfeccionar el català per ser utilitzat en determinades situacions. Aquests dos tallers tenen una durada de 20 hores, amb un cost de 33,68 euros cada curs amb possibilitats de reducció per aquell alumnat que es trobi en situació d'atur, que sigui pensionista, membre de família nombrosa o monoparental o tingui una discapacitat.

 

«Parlar en públic» és un taller que es durà a terme de set a nou del vespre a partir del 15 d'octubre. Té l'objectiu d'ensenyar català a aquelles persones que no se senten còmodes en situacions administratives com reunions de feina, de l'escola o en assemblees. A més, s'ensenyaran altres formacions com la postura, la gesticulació o l'entonació.

 

El taller «Comunicacions administratives» es dirigeix a aquelles persones que estiguin en una administració pública, que treballin com administratiu en una empresa o col·laborin en una entitat i vulguin millorar el seu nivell de català perquè sigui més correcte davant situacions que necessiten un ús més tècnic de la llengua.

 

Nou curs pels que es van quedar en llista d'espera

 

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) es va veure desbordat durant el procés d'inscripció als cursos, per aquest motiu va decidir obrir una nova convocatòria per aquelles persones que es van quedar a les llistes d'espera. Per tant, a l'octubre s'iniciarà un nou curs de català Bàsic 1 adreçats als que no van poder entrar en primera convocatòria.

 

Les inscripcions encara estan obertes i les persones interessades es podran adreçar al Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) al Mas Vilanova de 9 hores a 14 hores els dimarts, i de 17 hores a 18.30 hores dimarts i dijous.

Comentaris