GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Centre de Normalització Lingüística de Reus ja té a punt l'oferta de cursos de català per al nou curs

Els cursos del CNPL donen resposta a les necessitats d'aprenentatge tant de persones que no coneixen la llengua com d'aquells que la volen millorar
Imatge del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura. | cedida

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engega el curs acadèmic amb una oferta àmplia i completa de cursos de català, que pretenen donar resposta a totes les necessitats d’aprenentatge, tant de les persones que s’han establert fa poc a Catalunya i encara no coneixen la llengua, com d’aquells que volen millorar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.

 

És per això, que el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, que dóna servei als pobles de les comarques del Baix Camp i del Priorat, ja té a punt la seva oferta per al primer trimestre del nou curs acadèmic 2019-2020. Els nivells i horaris d'aquests cursos ja estan disponibles i es poden consultar al cercador de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística, on es poden fer les consultes filtrant per nivell, modalitat, comarca o municipi (Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset, de moment).

 

Els horaris per realitzar les inscripcions

A Reus i Cambrils, els dies 13 i 16 de setembre estan reservats a l'antic alumnat que desitgi tornar a fer algun dels cursos en català. El dia 17, es reserva per aquelles persones interessades en cursar l'inicial o el Bàsic 1, i entre el 18 i el 20 de setembre, s'atendran les persones que vulguin estudiar la resta de nivells disponibles. A Falset, mentrestant, no hi haurà distincions, i les inscripcions es podran fer entre del 13 al 20 de setembre. I pel que fa a l'Hospitalet de l'Infant, estaran obertes del 17 al 19 de setembre.

 

Alumnes del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus. | Cedida

 

Per a consultar més informació, com ara els fullets amb l'oferta de cursos, el lloc d'inscripció o els horaris, es pot accedir al web del Consorci per a la Normalització Lingüística o trucar al telèfon 977 12 88 61. El CNPL també informa que els cursos de català que organitza segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística, i que els certificats de nivell que expedeix tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència.