Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Centre Social El Roser Reus ja té adjudicades les empreses de construcció

Imatge de la roda de premsa. | delCamp.cat

 

El projecte del nou Centre Social El Roser fa un pas més, ara l'Ajuntament de Reus ha adjudicat els treballs d'arquitectura i la direcció d'obres a empreses que s'han unit per realitzar aquest projecte determinat, esdevenint una UTE, és a dir, una empresa única. Aquest centre crearà nous serveis socials i programes d'inclusió a la ciutat, a més impulsarà l'atenció d'aquelles persones que es trobin en una situació difícil, tant econòmica com social. El pressupost total per aquest projecte serà de 90.254 euros

 

Adjudicacions a empreses UTE

Les tasques d'arquitectura han estat atorgades a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Josep Ferrando Bramona, David Recio Muniesa, Xavier Gallego Seuba i Toledo-Villareal AT SLP, amb un pressupost de més de 71.000 euros. Per contra, la direcció de les obres anirà a càrrec de la UTE, Aleix Sanz Capdevila i C&C Sygati SLP per un import de 18.790,26 euros. La gestió del Centre Social El Roser anirà a càrrec de les entitats col·laboradores o d'empreses socials d'inclusió.

 

 

Els serveis del Centre Social El Roser

El Centre Social El Roser se situarà a l'edifici de l'avinguda Montblanc, on antigament era una presó i posteriorment una escola bressol. Aquest edifici forma part del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic Historicoartístic i Natural de la ciutat de Reus. L'immoble acollirà un centre que comptarà amb una cafeteria que a la vegada esdevindrà un menjador social. També inclourà una cuina, que permetrà fer-hi menús.

 

Altres equipaments seran un rebost solidari, que esdevindrà un punt de gestió per la Xarxa d'Aliments i on s'emmagatzemarà tant productes alimentaris com d'higiene. També disposarà d'unes dependències d'allotjament temporal, destinades a estades de curta durada i amb certa urgència, que estaran compostes per un espai de neteja personal i de roba, i una dotzena de places per dormir.

 

L'associació de veïns dels Xalets Quintana

Tanmateix, serà la seu de l'associació de veïns dels Xalets Quintana. A banda d'aquest equipament, també disposarà d'aules i sales de reunions obertes a la ciutadania. Els treballadors del Pla Local d'Inclusió tindran un espai habilitat per poder-hi fer tasques administratives. Aquest projecte es va donar a conèixer el febrer del 2018, i ara ja s'han adjudicat les empreses licitadores que faran realitat la iniciativa.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris