Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un motorista implicat en un accident de trànsit a la carretera d'Alcolea de Reus

JUDICIAL

Demanen set anys i mig de presó per a l'acusat d'abusar de tres menors a través de les xarxes socials

El CF Reus renova patrocini amb Hyundai Augusta Car

El conjunt roig i negre i el concessionari reusenc han signat un nou acord que els vincularà per una temporada, apostant especialment pel futbol femení
Hyundai Augusta Car renova una temporada més amb el CF Reus, apostant pel futbol femení | CF Reus

 

El CF Reus Deportiu ha renovat l'acord de patrocini amb el concessionari Hyundai Augusta Car per la temporada 2018-2019. La signatura del contracte s'ha rubricat aquest dijous 4 d'octubre, on el president roig i negre Xavier Llastarri, i el Gerent d'Augusta Car, Vicenç Jiménez han mostrat la seva satisfacció per una nova col·laboració de la marca coreana d'automòbils amb l'entitat esportiva del Baix Camp. Hyundai Augusta Car, com a novetat per aquest nou curs, apostarà per donar suport a les categories femenines del CF Reus.

Amb aquest acord, s'estamparà el logo comercial del concessionari, a la part posterior dels pantalons de les equipacions de les seccions femenines del club roig i negre. Aquesta col·laboració es remunta a la temporada 2015-2016, quan el CF Reus Deportiu militava al tercer grup de la Segona Divisió B del campionat nacional de lliga

 

Suport a les categories de futbol femení del CF Reus Deportiu

Aquest 4 d'octubre El CF Reus Deportiu i el concessionari Hyundai Augusta Car, han anunciat un nou acord de col·laboració per al nou curs futbolístic. El patrocini de la marca amb l'entitat s'ha renovat amb la rúbrica de les signatures dels seus dos representants, el president del CF Reus, Xavier Llastarri i el Gerent del concessionari Augusta Car a Reus, Vicenç Jiménez. Com a principal novetat, Hyundai Augusta Car donarà suport a la secció de futbol femenina del club roig i negre.

Tots els equips de la secció rebran el patrocini del concessionari, on s'estamparà el logotip de la marca a la part posterior dels pantalons de les seves equipacions. D'altra banda, s'ha volgut remarcar que el suport d'Augusta Car amb el primer equip seguirà intacte.

 

Xavier Llastarri, president del CF Reus, i Vicenç Jiménez, Gerent del concessionari Hyundai Augusta Car | CF Reus

 

L'acord vincula les dues entitats per una temporada

El nou contracte de patrocini s'ha rubricat amb la signatura dels dos representants de les dues entitats i tindrà una durada d'una temporada. Xavier Llastarri ha volgut destacar que «Hyundai Augusta Car sempre ens ha acompanyat, en els bons i els mals moments, i per nostres és un plaer que continuï col·laborant amb nosaltres», recordant que les dues entitats porten vinculades des de la temporada 2015-2016, on l'equip competia a Segona Divisió B.

Per la seva part, Vicenç Jiménez s'ha volgut mostrar «molt content de renovar i ampliar l’acord amb el club. Teníem clar que l’aposta no havia de ser només pel primer equip i no volíem deixar de banda altres àrees del club, com són els conjunts femenins. Esperem que, tant la nostra marca com el CF Reus, continuem en creixement constant i arribem ben lluny».

 

   

Comentaris