El cicle Vermusic 2019 de Reus arrenca de nou amb un concert de flamenc i dansa

El concert tindr脿 lloc divendres 27 de setembre a les 22.00 hores al Sal贸 dels Distingits de l鈥橧nstitut Pere Mata i anir脿 a c脿rrec del duet format per Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach
Imatge promocional d'Isabel Vinardell i Isabel Laudenbach | Cedida

 

El Vermusic de Vermuts Mir贸 torna aquest divendres 27 de setembre amb un concert que tindr脿 lloc a les 22.00 hores al Sal贸 dels Distingits de l鈥橧nstitut Pere Mata de Reus. El Vermusic 茅s un cicle de concerts en espais singulars de la ciutat de Reus que tenen un car脿cter solidari ja que tota la recaptaci贸 es lliurar脿 a la Lliga Contra el C脿ncer de les Comarques de Tarragona. En aquesta ocasi贸, el grup convidat ser脿 el duet format per la cantant i ballarina Isabel Vinardell i la guitarrista i cantant Laudenbach.

 

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach (ex components de Las Migasi de Cheb Balovski) presenten el seu primer disc conjunt 芦A solas禄. Com a cargols amb la seva casa al coll, es porten el necessari per gravar cada can莽贸 en un lloc diferent. Una cova. Una f脿brica abandonada. Un bosc. Aquesta vegada han decidit fer elles mateixes tot el que comporta un disc; els enregistraments, la producci贸, el disseny del disc鈥 d鈥檃questa forma presenten les seves can莽ons.

 

Una oda personal, per sobre de tot. A Reus oferiran les can莽ons en castell脿, catal脿 i itali脿 del seu primer disc i asseguren que avan莽aran peces del seu proper projecte en el qual estan treballant en aquests moments. 

 

El concert est脿 organitzat per Vemuts Mir贸 amb el suport de l鈥橝juntament de Reus i la col路laboraci贸 de Forn Sistar茅 i en aquest cas l鈥橧nstitut Pere Mata. Les entrades es poden comprar de manera anticipada per 5 euros.