Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Salven una ciclista reusenca a Osca que havia caigut per un barranc

La dona va patir un traumatisme cranoencefàlic així com cops a les cames i braços

 

El dilluns 10 de setembre una reusenca va haver de ser salvada per membres del Grupo de Rescate Especial de Intervención de Montaña de la Guardia Civil de Benasque, a Osca. Els fets van passar passades les vuit del vespre, quan la dona veïna de Reus de 42 anys va patir un greu accident i va requerir l'assistència de diversos cossos especials per salvar-la. L'espectacularitat del seu salvament va quedar registrat en un vídeo que ha compartit la Guàrdia Civil.

 

Ferida després de la caiguda

La veïna de Reus es trobava en aquesta zona d'Osca per fer una sortida amb la seva bicicleta quan va patir un accident. A causa d'aquesta caiguda, va quedar ferida amb un traumatiste cranoencefàlic. Concretament la caiguda de la reusenca de 42 anys va ser entre les localitats de Sesué i Castejón de Sos, al PR-HU-85. Després dels fets es va activar el protocol un cop avisats els serveis d'emergències, ja que la dona presentava ferides que requerien la seva presència, ja era fosc i la caiguda havia estat important.

 

Un salvament amb tots els mitjans

Els fets van passar concretament a les 20.20 hores, i la dona es trobava immersa en una sortida amb bicicleta que s'havia organitzat juntament un grup de ciclistes, pel que ràpidament es va avisar als serveis d'emergències perquè poguessin socórrer-la. La dona va haver de ser evacuada amb helicòpter fins a Benasque, des d'on se li van practicar un seguit de primers auxilis, i després va ser traslladada en ambulància fins a l'Hospital de Barbastro.

 

A banda del traumatisme cranoencefàlic que va patir a causa de la caiguda, la veïna de Reus també presentava una luxació al dit gros i cops a les cames i braços. La veïna de Reus continua encara a Osca recuperant-se de les ferides patides com a conseqüència d'aquesta caiguda, tot i que no es tem per la seva vida.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris