NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Ciutadans Reus proposarà bonificacions pel sistema d'aprofitament energètic

Presentarà aquesta i més propostes al pròxim ple de l'Ajuntament de Reus
Josefa Labrador i Guillermo Figueras de Ciutadans Reus | Miguel Cabrerizo

 

El grup municipal Ciutadans de Reus proposarà al ple de l'ajuntament que es durà a terme el pròxim dilluns, una iniciativa de bonificacions per aquelles persones que disposin d'un sistema d'aprofitament energètic, que s'implantaria en l'Impost sobre Béns Immobles (IBI). El portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez, ha anunciat aquesta iniciativa que la presentaran pròximament al consistori reusenc. 

 

Proposen bonificacions pels sistemes d'aprofitament energètic

L'acció que proposa el grup municipal de Ciutadans pel municipi, consisteix bàsicament al fet que l'Ajuntament de Reus apliqui un servei de bonificacions. Aquestes retribucions serien adherides en l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), a aquelles persones que facin ús de, per exemple, equips solars tèrmics o termodinàmics, per utilitzar el sistema energètic. Segons el membre del partit, Juan Carlos Sánchez, aquesta proposta té la intenció de «premiar els reusencs que es preocupen pel medi ambient i que aposten per instal·lar als seus habitatges sistemes d'aprofitament energètic».

 

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez. | cedida

 

Una proposta que reduirien la demanda energètica

El grup municipal Ciutadans Reus, manifesta que amb aquesta proposta que presentaran a l'Ajuntament de Reus, pretenen «contribuir a la sostenibilitat de la ciutat». Aquesta proposta ve relacionada amb l'acció que l'ajuntament hauria de dur a terme en aquest mes d'octubre on s'han de debatre les ordenances fiscals. Ciutadans remarca que amb aquesta iniciativa que proposaran, pretenen que a Reus es redueixi la demanda energètica a la xarxa convencional. A més, afirmen voler incidir en temes de medi ambient com aquest. Mitjançant la proposta de bonificació, manifesten que es podria contribuir a la sostenibilitat de la ciutat.

 

Preguntaran sobre la prostitució a la carretera de Salou

Un altre tema que Ciutadans Reus, vol tractar al ple que es durà a terme el pròxim dilluns, és la «problemàtica de la prostitució a la carretera de Salou», afirma el portaveu Juan Carlos Sánchez. Afirmen que en els darrers mesos s'ha incrementat l'activitat a la zona provocant problemes amb el veïnat. Relacionat amb això, volen qüestionar al govern de l'Ajuntament de Reus si, van aplicar l'acord que es va aprovar al setembre de l'any 2015, on se sol·licitava l'aplicació de mesures per evitar la problemàtica de la situació.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris