Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

La víctima mortal de l'accident a l'AP-7 és un veí de Reus de 40 anys

URGENT

Crema un pis al carrer de Vallgornera del Morell

Cs Reus considera l'acció de la CUP d'«infantil i sense escrúpols»

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer afirma que hagués deixat parlar la CUP «de la manera correcta»
Cs Reus ha comparegut quan ha acabat el plenari | Jordi Olària

 

Ciutadans considera que és «mentida» el plantejament de la CUP segons el qual Mariona Quadrada ha estat detinguda, aquest matí, a causa de la formació taronja. El portaveu del partit, Juan Carlos Sánchez, afirma que «no ha estat detinguda per culpa de Cs, la senyora Quadrada, ha estat requerida dues vegades per un jutge»

 

La compareixença de Cs Reus s'ha produït després d'un plenari municipal tensat i interromput. El grup municipal de la CUP de Reus hi ha volgut recordar la situació viscuda aquest matí amb la detenció de la regidora Mariona Quadrada i el plenari s'ha acabat suspenent durant força estona.

 

El grup municipal de Ciutadans durant la compareixença de premsa | Jordi Olària

 

Cs Reus «només volia una disculpa»

El partit ha recordat que la causa es va arxivar i que va ser a instàncies de la fiscalia que es va reobrir. «No vam moure un dit per reobrir-la», ha sentenciat Juan Carlos Sánchez. Amb tot, ha recordat també que, durant la segona compareixença davant el jutge, se'ls va preguntar quina sentència reclamaven per a la regidora cupaire.

 

Segons han mantingut els regidors del grup municipal de Cs, «només volíem una disculpa», i van descartar peticions de multa econòmica o penes de presó. De fet, asseguren, haurien retirat la denúncia si Quadrada s'hagués disculpat en algun moment, encara que fos de manera privada.

 

Cs considera que la CUP només vol «presència mediàtica»

«Busquen presència mediàtica de manera infantil i sense escrúpols», sentencia Juan Carlos Sánchez. «Les víctimes hem estat nosaltres», afegeix el portaveu de Cs. La regidora Pepa Labrador ha reblat, encara, que «volien que se suspengués el ple perquè a aquesta senyora no li ha donat la gana complir amb el mandat d'un jutge, venen a fer-se propaganda».

 

Els portaveus del govern de Reus durant el plenari | Jordi Olària

 

L'alcalde hauria permès una intervenció de la CUP

Qui també s'ha posicionat sobre els fets d'avui, a instàncies de la premsa, ha estat el govern municipal. Ho ha fet per boca de l'alcalde, Carles Pellicer, que ha començat lamentant els fets. Ha explicat que «he suspès la sessió per intentar refredar els ànims; no puc deixar passar ni tolerar que no hi hagi respecte cap als regidors».

 

Pellicer ha afirmat que s'ha interessat, aquest matí, per la situació de Mariona Quadrada. Ha afegit que «comprenc que la CUP vulgui fer un posicionament polític i els l'hauria deixat fer si s'hagués demanat i fet d'una manera més correcta». El batlle ha reblat, encara que «no és de rebut saltar-se a l'ordre del dia ni faltar a l'actitud de l'alcalde i continuar parlant amb el micro tancat».

 

«No és autoritarisme, és autoritat i ordre», sentencia Pellicer en relació a la seva decisió de tancar el micròfon a Marta Llorens. El batlle lamenta, afirma, que els regidors de la CUP hagin abandonat el ple perquè «els plantejaments es defensen des de l'escó, no amb aquestes rebequeries».

Comentaris