Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comença la 48a edició de l'ExproReus

La fira d'aquest any tindrà més expositors de cotxes i d'habitatge i un centenar d'activitats per tota la família
Els fundadors de Freshly Cosmetics han inaugurat l'ExproReus 2018 | Isma Llanes

 

Ha arribat el dia. S'ha donat el tret de sortida a la 48a edició de l'ExproReus. Aquesta tarda s'ha inaugurat la fira de fires de Reus amb totes les novetats que hi haurà aquest any, com ho són l'ambientació d'una terminal d'aeroport per l'aeroclub de la ciutat, les activitats que hi haurà durant tota la fira, a més de la visita de l'autobús autònom, l'ÈRICA, que estarà en aquesta edició del 2018. L'alcalde de Reus, Carles Pallicer, acompanyat del president de la Cambra de Comerç de Reus i del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, i els fundadors de l'«startup» de cosmètica Freshly Cosmetics, Miquel Antolín i Mireia Trepat.

 

Els estands d'automoció i d'habitatge, els que més ocuparan a l'ExproReus

En la inauguració de la fira, els fundadors de Freshly Cosmetics han estat els encarregats de fer el parlament per donar el tret de sortida a la 48a edició de l'ExproReus. Tot seguit, la comitiva, encapçalada per l'alcalde, han donat la benvinguda als expositors que estaven presents.

 

En aquest sentit, l'edició del 2018 serà la que més metres quadrats ocuparà el sector de l'automoció. Un total de 33 marques de cotxes, motos i maquinària agrícola ocuparan 10.000 metres quadrats, dels 23.000 que hi ha en total. Tanmateix, el sector de la llar, aplegarà un total de 150 expositors.

 

Un ambient d'aeroport, moltes activitats i un autobús autònom

L'edició d'enguany té preparades moltes sorpreses. Una de les principals ha estat la presentació ambientada en una terminal d'aeroport, per anunciar el leitmotiv d'aquesta edició d'ExproReus: l'aeroclub, el qual comptarà amb un espai a la fira. A més, hi haurà un simulador de vol  i demostracions de drons durant el saló de mostres.

 

Una de les activitats més esperades entre el centenar que hi haurà, serà la de l'escape room. Aquesta servirà per anunciar una nova instal·lació a Reus, la qual s'ubicarà a Redessa. Així doncs, els més atrevits es podran endinsar en aquest laberint i, a través de les pistes, poder sortir en un temps màxim.

 

A més, en la Fira de Mostres hi haurà l'autobús autònom l'ÈRICA. Aquest vehicle, en fase pilot, és un transport públic que circula sense conductor i amb energia elèctrica i s'hi podrà pujar mentre duri ExproReus.

 

L'ExproReus es farà del 10 al 14 d'octubre | Isma Llanes

 

Comentaris