Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comencen les obres d'enjardiment i remodelació del parc Juroca de Reus

El consistori municipal ha anunciat que donaran inici a la primera fase prevista del projecte de renovació de l'espai reusenc
Imatge del projecte d'obra del parc Juroca de Reus | Ajuntament de Reus

 

L'Ajuntament de Reus ha anunciat que dona llum verda a l'inici del projecte de remodelació i enjardiment del parc Juroca de la capital del Baix Camp. Les obres començaran amb l'execució de la primera fase del projecte, que buscarà substituir i reposar totes aquelles plantes i arbres del parc que estiguin envellits o en mal estat, i problemes estructurals de mobiliari o de les estructures que s'hi troben dins l'àrea de l'espai verd municipal. 

 

D'altra banda, el consistori reusenc ha anunciat que destinarà una partida municipal de gairebé 9.000 euros per solucionar el cost d'aquesta primera fase del projecte. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Immobles Shopping 2018 SL, i encara es desconeix la data de finalització de la primera fase d'aquestes obres de millora del parc Juroca. 

 

Millorar l'espai verd municipal després del seu deteriorament 

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Reus ha anunciat, que iniciaran el projecte de les obres d'enjardinament i remodelació del parc Juroca, un dels espais verds de la capital reusenca. Així doncs, el consistori municipal ha volgut mostrar el seu compromís amb la ciutadania, volent renovar els espais de la ciutat perquè puguin ser gaudits per tots els habitants del municipi. Aquestes obres formen part de la primera fase, de les tres previstes dins del projecte municipal, que està previst que comencin en els pròxims dies.

 

La primera fase d'aquest projecte, contempla la substitució i restauració de l'arbrat d'ombra de grans dimensions que es trobi en avançat estat d'envelliment, ja que pot causar un perill seriós en cas de caiguda o arrencament a causa d'algun factor de risc. Aquesta fase també preveu la modificació i la substitució de plantacions de tipus arbustius, presents al parc; i d'entapissats que estroben en mal estat, amb l'objectiu d'adaptar-les a una jardineria més sostenible i de fàcil manteniment pels responsables municipals.

 

Detall del projecte d'obra del parc Juroca de Reus | Ajuntament de Reus

 

Gairebé 9.000 euros per millorar el parc Juroca

L'Ajuntament de Reus ha previst la inversió d'una partida de pressupostos municipals de 8.638,88 euros, a l'execució d'aquesta primera fase. Les obres seran realitzades per l'empresa Immobles Shopping 2018 SL, però encara no ha transcendit la data de finalització de la primera etapa de remodelació del parc Juroca.

 

Cal recordar que l'enjardiment actual de l'espai municipal, data de l'any 1990 i consta de tres àrees. Les causes que han provocat l'alta degradació del parc, han estat l'ús intensiu de l'espai i l'alta densitat de població del barri on s'ubica el parc, segons ha valorat el consistori reusenc.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris