Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Concentracions al Mercadal per la dona assassinada a Reus

El consistori i el col·lectiu Hora Violeta han organitzat dos actes de rebuig a la violència de gènere
Les dues concentracions de rebuig es realitzaran davant de l'Ajuntament de Reus | Cedida

 

La ciutadania reusenca es mobilitza per rebutjar el feminicidi que es va produir ahir, dimecres 30 de gener a Reus. Primerament, l'Ajuntament de Reus ha convocat una concentració de caràcter silenciós aquest dijous a les 12.00 hores a la plaça del Mercadal. Posteriorment, a les 20.00 hores de la tarda el col·lectiu feminista l'Hora Violeta ha organitzat una altra concentració en resposta al feminicidi a Rues, també a la plaça del Mercadal.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La policia científica dels Mossos d'Esquadra accedint a l'edifici del crim. | Guillem RS

 

Concentracions de rebuig davant l'ajuntament

Davant dels fets ocorreguts ahir, 30 de gener, al carrer de l'Argentera on una noia menor d'edat ha estat trobada morta amb signes de violència després que un home hagués saltat del balcó, el qual presumptament, hauria matat a la noia. Els fets van passar ahir a les dues de la tarda i en resposta al feminicidi diversos col·lectius, entitats de Reus així com partits polítics de la ciutat han mostrat el seu rebuig per l'assassinat.

 

Acte silenciós en mostra de rebuig

L'Ajuntament de Reus ha organitzat un acte per expressar el seu rebuig a la violència de gènere i de la mateixa manera, mostrar el seu condol per l'assassinat de la jove a Reus. Una concentració que es realitzarà de manera silenciosa davant del consistori reusenc, a les 12.00 hores, d'avui 21 de gener.

 

L'Hora Violeta ha organitzat un acte de rebuig

D'altra banda, el col·lectiu reusenc i feminista de l'Hora Violeta també ha organitzat un acte de rebuig, que en aquesta ocasió es portarà a cap a les vuit del vespre, també a la plaça del Mercadal.

 

En aquesta línia, diversos grups polítics de la ciutat han mostrat el seu condol a través de les xarxes socials, com per exemples el grup municipal de la CUP Reus, ERC Reus, ARA Reus o el PSC Reus. D'altra banda entitats com l'Assemblea Nacional Catalana a Reus, el Casal Despertaferro o altres entitats també han mostrat el seu rebuig pels fets ocorreguts ahir al carrer d'Argentera de Reus.

 

Comentaris