Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Chicuelo tanca la 2a edició del Vermusic de Reus

El concert tindrà lloc aquest dissabte, 1 de desembre, a dos quarts de nou del vespre a Cal Massó
Chicuelo tanca la 2a edició del Vermusic de Reus | cedida

 

 

El cicle musical de petit format en espais singulars, el Vermusic 2018, tancarà aquest dissabte 1 de desembre la seva segona edició amb el concert del compositor i guitarrista flamenc Juan Gómez 'Chicuelo'; que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre al Centre d'Art Cal Massó.

 

Chicuelo, un dels guitarristes més importants del panorama flamenc actual

Chicuelo és un dels guitarristes més rellevants del panorama actual del flamenc, a més de ser un dels compositors més prolífics i singulars d'aquest i d'altres gèneres musicals. En aquest concert, comptarà amb la veu de Thais Hernández, el violí de Carlos Caro, la trompeta de Carlos Sarduy, el baix elèctric de Javi Martin i la percussió de Paco de Mode; per presentar el seu darrer disc, 'Uña y carne', que ha estat publicat aquesta mateixa tardor.

 

En aquest treball, el compositor barceloní recull vuit buleries, tangos, 'guajiras', rumbes, sevillanes, 'tanguillos' i 'rodeñas' que transmetran el vessant més refinat d'aquests estils, en una cita ineludible per a tots els amants de la música.

 

Una imatge del Centre d'Art Cal Massó, on es durà a terme el concert | Centre d'Art Cal Massó

 

Cloenda del Vermusic 2018

Amb el concert de Chicuelo es tancarà el cicle dels set concerts que es van iniciar a l'abril i que han tingut per escenari espais singulars i únics de la capital del Baix Camp; un Vermusic que ha tingut bona acollida pel públic reusenc i que espera consolidar-se al calendari cultural amb noves edicions.

 

Promogut per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i enguany de la mà de 'Reus Ciutat de la Música', el Vermusic 2018 ha acollit sis concerts a càrrec del Quartet de Cordes de la Camerata XXI, el concert de Duo Miró amb violoncel i piano, l'actuació de Jordi Casanova com a tenor i Jaume Torrent a la guitarra, el concert d'After Dark Trio, el concert de la violoncel·lista Amparo Lacruz i el concert de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.

Comentaris