NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

'Miralls i Miratges' de Love of Lesbian arriba al febrer al Teatre Fortuny

El muntatge combina ombres xineses, titelles i altres disciplines escèniques amb alguns dels temes més profunds
Love of Lesbian presentarà l'espectacle 'Miralls i Miratges' al Teatre Fortuny | CEDIDA

 

A partir d’aquest dilluns, 6 d’agost, a la pàgina web del Teatre Fortuny, es poden comprar les entrades per a l’espectacle ‘Miralls i Miratges’ que durà a terme el grup Love of Lesbian. El muntatge, dirigit per Guillem Albà, tindrà lloc el dia 1 de febrer del 2019 al Teatre Fortuny de Reus.

 

Es tracta d’una combinació d’ombres xineses, titelles i altres disciplines del món escènic amb la interpretació d’alguns temes de l’últim disc de la formació, anomenat ‘El Poeta Halley’. El preu de les entrades és de 26, 30 o 38 euros. A més, a partir del dilluns, 27 d’agost, es podran comprar de manera presencial, de dilluns a divendres, de les 11.00 a les 13.00 hores i de les 18.00 a les 20.00 hores, a les taquilles del Teatre Fortuny.

 

L’espectacle ‘Miralls i Miratges’ a Reus

La coneguda banda de pop indie, Love of Lesbian, porta el seu últim espectacle anomenat ‘Miralls i Miratges’ al Teatre Fortuny, una proposta única i original en la seva trajectòria, ja que està pensada només per ser realitzada en teatres i auditoris. Així doncs, el grup provinent de Sant Vicenç dels Horts interpretarà al voltant d’unes vint peces del seu repertori i les acompanyarà amb una posada en escena dirigida per Guillem Albà.

 

Els encarregats d'aquest gran muntatge visual són Guillem Albà i Blai Rodríguez, que han decidit crear una escenificació senzilla on faran servir diferents tècniques teatrals com les ombres xineses, els titelles i diversos trucs de màgia que serviran de fil argumental del concert.

 

El repertori que sonarà a ‘Miralls i Miratges’ se centra únicament en els temes més profunds de la discografia. La banda vol convertir la música com un mirall de la pròpia realitat o com a creadora de miratges on refugiar-se. Alguns dels temes que es podran sentir en aquest concert seran: «Música de ascensores», «Limousinas» i « Club de fans de John Boy».

 

D’altra banda, és important destacar que la gira d’aquest espectacle ha estat escollida per la Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC)  a la XII edició dels Premis de la Indústria Musical del Directe a Catalunya com la Millor Gira per Teatres i Auditoris de Catalunya.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris