Imatge d'arxiu del Teatre Fortuny de Reus

El Teatre Fortuny de Reus i l'orquestra Camerata XXI programen un concert nadalenc 'de pel·lícula'

L'organització vol enviar «un missatge d'esperança» per aquestes festes | El concert serà retransmès a Canal Reus i La Xarxa

La Fundació del Teatre Fortuny de Reus i l'orquestra Camerata XXI- Ciutat de Reus organitzen el concert 'Un Nadal de Pel·lícula', que tindrà lloc el pròxim diumenge 27 de desembre, a les set de la tarda al Teatre Fortuny

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La  música és un element estretament lligat a les  festes de Nadal. Enguany, donada la situació de pandèmia la cultura i la música s'han vist afectades i «han deixat de sonar», segons expliquen des de l'organització.

Per aquest motiu, el  Teatre Fortuny  i l'orquestra Camerata XXI volen  felicitar les festes a tothom «amb música i un missatge d'esperança. Ateses les mesures de seguretat derivades de la situació donada pel coronavirus, el concert també serà retransmès  per Canal Reus Televisió i per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

Interpretació de les bandes sonores de les pel·lícules més populars

Dins la programació  de l'actuació es podrà gaudir de la interpretació de les  bandes sonores de Pirates of the Caribbean, La bella i la bestia, A Night at the museum, Frozen, La,la,land, West side Story, i moltes altres. El mestre Miquel Massana  serà l'encarregat de dirigir el concert, juntament amb els components de l'orquestra Camerata XXI.

El concert es tornarà a oferir a  La Canonja  el pròxim dia 3 de gener del 2021 i s'estima que té una durada d'uns 60 minuts.