El Teatre Fortuny de Reus acollirà un concert solidari per La Marató

La Banda Simfònica de Reus serà l'encarregada d'actuar el pròxim 16 de desembre
El Teatre Fortuny acollirà «El Concert Solidari per La Marató» | Isma Llanes

 

Amb motiu de La Marató de TV3, que es portarà a cap aquest diumenge 16 de desembre, la Fundació Teatre Fortuny realitzarà «El Concert Solidari per La Marató», que anirà a càrrec de la Banda Simfònica de Reus. Aquest esdeveniment s'afegeix a tots els que es realitzen a Reus amb motiu d'aquesta iniciativa solidària. El concert s'iniciarà a les sis de la tarda i tots els diners recaptats es destinaran a La Marató 2018 de TV3.

 

«El Concert Solidari per La Marató» al Teatre Fortuny

Enguany les entitats de Reus s'han unit per realitzar una quarantena d'activitats amb la intenció d'ajudar econòmicament en la investigació contra el càncer, malaltia la qual es dedica La Marató d'enguany. Entre elles «El Concert Solidari per La Marató» que sota la direcció de Joan Ramon Reverté posarà el principal to musical a les més de quaranta activitats que es realitzaran a Reus. La idea de fer aquest concert solidari va sorgir de la presidenta de la Fundació Teatre Fortuny, Rosa Maria Mauri. 

 

La Banda Simfònica de Reus actuarà per La Marató | Cedida.

 

Actuarà la Banda Simfònica de Reus

D'altra banda, l'acte musical solidari anirà a càrrec de Josep Baiges i Helena Tarragó que conduiran l'esdeveniment. L'entrada a «El Concert Solidari per La Marató» de la mà de la Fundació Teatre Fortuny, tindrà un cost de 15 euros que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3. Les entrades es podran adquirir a la taquilla del Teatre Fortuny o a través del seu web.

 

Una jornada d'activitats solidàries per La Marató

Un total de 37 entitats s'han unit sota el nom «Reus per La Marató», per portar a cap diverses activitats amb un mateix objectiu, recaptar diners per La Marató. Les activitats solidàries es van iniciar el passat 1 de desembre i es realitzaran fins al 26 de desembre. El mateix dia de La Marató, diumenge 16 de desembre, serà el dia que es duran a terme més activitats. Actuacions musicals, caminades solidàries, bingos i la tradicional trobada de tions de Catalunya que acull l'escola La Vitxeta, seran algunes de les iniciatives que es realitzaran el pròxim 16 de desembre.

 

Podeu consultar totes les activitats per La Marató 2018 a Reus aquí.

"ATENCIÓ: Presenten la primera cervesa artesana de Reus" "El Grup Borges tanca un any de rècord amb un benefici net de 15 MEUR"