Es convoca el concurs pel cartell del Carnaval 2019 a Reus

La FRAC obre el termini del 27 d'octubre i fins al dimecres 12 de desembre

La convocatòria pel concurs del cartell del Carnaval a Reus 2019, s'obrirà el pròxim 27 d'octubre per tothom que vulgui presentar-s'hi i proposar un disseny. La Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval, FRAC, ha convocat el certamen pel cartell de l'edició de l'any vinent. Totes aquelles persones que vulguin presentar el seu disseny tindran temps fins al 12 de desembre, i l'hauran de presentar al Centre Cívic del Carme. Enguany, el Carnaval es durà a terme del 28 de febrer al 6 de març del 2019.

El termini de presentació finalitza el 12 de desembre

Cada any, el cartell del Carnaval de Reus es busca que tingui un punt picaresc i polèmic per a la població reusenca. Enguany, a partir d'aquest dissabte, 27 d'octubre i fins al dimecres 12 de desembre, totes aquelles persones que ho desitgin podran presentar els seus dissenys més esbojarrats pel Carnaval de Reus del 2019. En format de CD o DVD, els participants hauran d'entregar el cartell al servei de consergeria del Centre Cívic del Carme, a la plaça de la Patacada.

La proposta guanyadora rebrà un premi de 600 euros

Un jurat format per membres de l'associació de la FRAC i per representants de les colles que assisteixin a la reunió seran els encarregats d'escollir el cartell guanyador d'aquest concurs. La persona guanyadora amb el seu disseny rebrà una bonificació de 600 euros com a premi, a més d'una placa honorífica que serà lliurada al sopar dels premis GUEUS.

Aquesta convocatòria està oberta a tothom.
Aquesta convocatòria està oberta a tothom. | Laia Solanellas

 

El disseny és totalment lliure

Les bases del concurs estan penjades a la pàgina web de l'entitat organitzadora. A més, la convocatòria permet que una persona presenti diversos dissenys, o bé que un disseny tingui diversos autors. La tècnica per dissenyar-los és totalment lliure per ser reproduïda en color, i un dels requisits és que hi figuri la llegenda «Carnaval de Reus», i «del 28 de febrer al 6 de març 2019».

Concurs infantil per les escoles

D'altra banda, també s'engega un concurs de cartell destinat als alumnes les escoles de Reus que cursin 6è de primària.  Aquest cartell serà el que representarà el Carnaval Infantil de Reus del 2019. Cada escola, només podrà presentar una proposta de cartell amb les mateixes condicions que el concurs pel cartell del Carnaval 2019. En aquest cas el premi, de 200 euros i també una placa d'honor, serà entregat al centre guanyador.