Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MÉTEO

Dimecres amb sol radiant, temperatures a ratlla i menys vent

Un conductor begut puja dalt de la vorera i xoca contra dos fanals a Reus

Entre la nit de dissabte i la matinada de diumenge, la Guàrdia Urbana de Reus va obrir diligències a quatre persones per conduir sota els efectes de l'alcohol
Imatge d'un control policial de la Guàrdia Urbana. | Laia Solanellas.

 

 

Aquest passat cap de setmana, la Guàrdia Urbana de Reus, amb col·laboració amb el cos dels Mossos d'Esquadra, ha obert diligències judicials contra quatre conductors per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol.

 

D'aquesta manera doncs, el dissabte 15 de setembre, al voltant de les nou del vespre, els agents de la Guàrdia Urbana es van personar l'avinguda de Riudoms, on un vehicle conduït per un veí de Vinyols i els Arcs de 28 anys, va xocar amb un segon vehicle conduït per un veí del Pla de Santa Maria de 23 anys. Els dos conductors van resultar il·lesos en l'accident, però el causant d'aquest, va donar positiu en el control d'alcoholèmia (0,68 mg/l), motiu pel qual la Guàrdia Urbana va obrir les consegüents diligències judicials.

 

D'altra banda, a tres quarts de quatre de la matinada de diumenge, agents dels Mossos d'Esquadra van sol·licitar una dotació de la Guàrdia Urbana a l'avinguda dels Països Catalans, per tal que fessin un control d'alcoholèmia a un conductor que presentava clars símptomes d'embriaguesa. Així doncs, la Guàrdia Urbana va emprendre les mesures pertinents en el moment de confirmar-se que el jove de 31 anys que conduïa el vehicle va donar positiu (0,83 mg/l).

 

Aproximadament una hora més tard, prop de les cinc de la matinada, també a instàncies dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana van fer passar el control d'alcoholèmia un veí de la Canonja de 21 anys, que va cometre també un delicte contra la seguretat del trànsit per restar sota els efectes de l'alcohol (0,72 mg/l).

 

Puja a la vorera i xoca contra dos fanals

Ja al matí de diumenge, a les vuit del matí, un accident de trànsit a l'avinguda del General Moragues va alertar els agents de la Guàrdia Urbana. Un jove de 26 anys de la Selva del Camp, va sortir de la via i va impactar contra la vorera i dos fanals, sense haver de lamentar cap ferit; en el test d'alcoholèmia va donar positiu (0,60 mg/l) i els agents van instruir també les pertinents diligències judicials per conduir sota els efectes de l'alcohol.

 

La Guàrdia Urbana recorda que conduir amb més de 0,60 mi·ligrams per litre d'aire expirat és un delicte contra la seguretat viària; un límit que es redueix als 0,40 mg/l en cas d'accident.

 

Carrer del General Moragues a Reus | Google Maps

 

Comentaris