Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

Enxampen dos conductors que gairebé quadruplicaven la taxa d'alcoholèmia a Reus

Els dos homes, de 68 i 58 anys i veïns de Reus, han sigut denunciats per la Guàrdia Urbana
Un control de la UEIR a Reus. | Laia Solanellas

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït diligències penals contra dos conductors per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. Segons informa el consistori, els fets van tenir lloc aquest dimarts, 25 de setembre, quan els dos conductors, veïns de Reus, van ser enxampats conduint beguts pel centre de la capital del Baix Camp.

 

Els dos conductors gairebé quadruplicaven la taxa d'alcohol permesa

El primer conductor va ser enxampat quan faltaven vint minuts per la una del migdia, aquest dimarts, a la cruïlla entre els carrers d'Antoni de Bofarull i el de Xavier Gambús. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus van aturar un cotxe BMW, model X5, després que aquest cometés una infracció de trànsit. La policia va procedir a realitzar-li la prova d'alcoholèmia, en la qual va donar positiu amb un resultat de 0,81 mg/l. D'aquesta manera, la Guàrdia Urbana va denunciar el conductor, veí de Reus i de 68 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol. 

 

Més tard, a la tarda, quan passaven vint minuts de les cinc de la tarda, agents de la Guàrdia Urbana van aturar un vehicle tot terreny, un Opel Frontera, que també havia comès una infracció de trànsit. Els agents van obrir diligències penals contra aquest conductor, de 58 anys i també veí de Reus, després de realitzar-li la prova d'alcoholèmia i que donés un resultat de 0,86 mg/l. 

 

La Guàrdia Urbana de Reus recorda que és un delicte contra la seguretat viària conduir sota els efectes de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, o bé 0,40 en cas d'accident. Aquest delicte pot comportar penes de presó d'entre tres i sis mesos i la retirada del permís de conduir d'entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior als 0,25 mg/l, i superar aquest límit fins als 0,60 mg/l és una falta administrativa. 

Comentaris