Un miler d'infants homenatgen a Roseta Mauri al 'Fem Coral 2019' de Reus

Pavelló Olímpic Municipal de Reus ha acollit la 23a edició de la cantata amb 24 escoles participants
La dansa ha estat la protagonista de la 23a edició del 'Fem Coral' a Reus | Cedida

 

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus es va omplir amb una nova edició de la cantata 'Fem Coral'. Més d'un miler d'alumnes dels diferents centres educatius de Reus i voltants es van aplegar ahir, dimarts 14 de maig, per cantar tots junts i homenatjar a la ballarina reusenca Roseta Mauri. El 'Fem Coral' arriba a la vint-i-tresena edició i enguany la direcció de la cantata ha anat a càrrec d'Antoni Colom.

 

Un miler d'infants canten en honor a Roseta Mauri

En aquesta 23a edició 1.135 nens i nenes de 24 escoles de Reus i diverses poblacions del voltant han interpretat la cantata 'Viatge a la dansa'. La música i lletra ha estat creada per Martí Carreras Almar, en unes composicions que han repassat diferents moments de la vida de Roseta Mauri. Enguany s'ha decidit que l'edició del 'Fem Coral Reus' se celebrés en honor a la ballarina, ja que aquest any és l'Any Roseta Mauri Reus 2019.

 

Imatge d'arxiu d'una edició del 'Fem Coral' Pavelló Olímpic Municipal de Reus | Cedida

 

Professionals musicals han col·laborat al 'Fem Coral 2019'

L'alumnat de la vintena de centres educatius han interpretat quatre peces de la cantata i quatre més han estat interpretades per solistes de l'Orquestra de l'Escola de Música del Centre de Lectura, amb la direcció de Raül Contreras. Les sopranos Rosa M. Sambola i Helena Botella també han participat en l'acte musical, juntament amb la col·laboració de la pianista Alba Solé.

 

La dansa, protagonista de la 23a edició de la cantata

Els infants que han participat anaven des del tercer curs de Primària fins a sisè, en total 44 grups que han assistit amb l'alumnat cantaire al Pavelló Olímpic. D'altra banda, i amb motiu de l'any Roseta Mauri, s'ha fet un homenatge a la ballarina amb la participació amb l'actuació de diferents escoles de dansa de la ciutat que integren la Coordinadora de Dansa de Reus.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris