GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Crema una planta baixa del carrer Alt del Carme de Reus

Els Bombers de la Generalitat estan treballant amb cinc dotacions
Incendi en un edifici del carrer Alt del Carme de Reus | Adrià Morte

Els Bombers de la Generalitat han hagut de treballar d'urgència en un incendi al centre de Reus. La planta baixa del número 7 del carrer Alt del Carme ha començat a cremar, per motius que es desconeixen, segons informen els Bombers, que han enviat cinc dotacions per a treballar en el foc després de l'alerta donada quan faltaven minuts per a la una en punt del migdia.

 

Normalment, la planta baixa d'aquest edifici, d'un total de quatre, l'ocupen alguns sensesostre. Afortunadament, segons ha pogut saber TarragonaDigital, en el moment en què ha succeït l'incendi, no hi havia ningú al seu interior. 

 

En comprovar que no hi havia ningú a l'interior, els bombers han analitzat l'estat de les plantes superiors de l'edifici, que estan molt malament.

 

 

Els Bombers treballant en l'incendi del carrer Alt del Carme de Reus | Adrià Morte

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.