Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cremen dos contenidors a Reus

Els fets han succeït durant les nits d'aquests passats dilluns i dimarts
Imatge d'un contenidor cremat a la ciutat de Reus | TarragonaDigital.com

 

Després d'un període de temps que van haver-hi molts contenidors cremats a la ciutat de Reus i, tot seguit, sense que passessin tan seguits aquests fets, sembla que tornen les flames als contenidors de la capital del Baix Camp. Les dues passades nits, les del dilluns i dimarts, concretament, se n'han cremat un parell en diversos punts de la ciutat. En tots dos casos, però, l'actuació dels Bombers ha estat ràpida i eficient.

 

Tornen a cremar contenidors a Reus

Durant dos dies seguits s'han cremat contenidors a la ciutat de Reus. El primer va ser la nit del passat dilluns, 1 d'octubre. En aquest cas, segons han informat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà, va ser al carrer de Mas Pellicer de la capital del Baix Camp. L'incident va ser quan faltaven pocs minuts per a les deu de la nit i els bombers van apagar les flames que sortien des d'un contenidor de plàstic, el qual va cremar al 50% de la seva totalitat. Tanmateix, l'actuació dels bombers va ser ràpida i eficient, ja que en pocs minuts van poder controlar el foc. A més, no va afectar els altres que hi havia al costat.

 

D'altra banda, durant la nit d'ahir dimarts, 2 d'octubre, van cremar un altre contenidor a Reus. En aquest cas, l'incendi es va produir a l'avinguda de Riudoms quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de deu de la nit. Fins al lloc de l'incident, els bombers van enviar una dotació per poder apagar les flames que hi sortien del seu interior. Com en l'incendi del dilluns, van realitzar una actuació ràpida, ja que van estar durant 20 minuts a la zona de l'incendi.

 

Així doncs, durant dos dies seguits, els Bombers han hagut de realitzar dos desplaçaments consecutius fins a aquests punts de la capital del Baix Camp, per apagar les flames dels contenidors, tot i que encara no se sap si han estat provocats o incidents fortuïts.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris