Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cs vol que s'instal·lin lavabos públics a Reus

La formació taronja creu que serviria per reduir les accions incíviques
El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez. | Cedida

 

Ciutadans de Reus proposarà, al ple de dilluns vinent, que l'Ajuntament instal·li lavabos públics «a zones estratègiques de la ciutat per reduir les actuacions incíviques». La formació taronja critica «que l'Ajuntament multi les persones que fan les seves necessitats a la via pública sense donar-los l'opció de no fer-ho». És per això que proposaran, a la sessió plenària d'aquest mes de setembre, que el govern local col·loqui lavabos públics tant a les zones d'oci com a altres zones estratègiques.

 

Acusen el govern de no oferir solucions

Per al portaveu de Ciutadans a Reus, Juan Carlos Sánchez, l'Ajuntament de Reus hauria de buscar solucions a problemes com les conductes incíviques en lloc de mostrar un «afany recaptatori i el seu interès perquè la Guàrdia Urbana compleixi la seva quota de multes per incivisme». Sánchez recorda que on més multes d'aquest tipus s'imposen és a les zones d'oci nocturn, sobretot els caps de setmana. Apunta que això es deu al fet que els lavabos dels locals de festa queden col·lapsats i els seus clients acaben orinant al carrer.

 

Un altre aspecte de la mateixa moció és el punt que reclama instal·lar cendrers a les papereres de la ciutat perquè, segons Cs, «una ciutat com Reus, moderna i turística, ha d'oferir aquests serveis.

 

Imatge virtual de la reforma del carrer Alt de Sant Pere | TarragonaDigital.com

 

Les contribucions especials del carrer Alt de Sant Pere

A la mateixa sessió plenària, la formació encapçalada per Juan Carlos Sánchez preguntarà al govern local per les obres del carrer Alt de Sant Pere. En concret, volen saber si l'Ajuntament ha cobrat una subvenció de la Diputació de Tarragona per aquests treballs de remodelació. El cas, per a Cs, és que aquestes obres han suposat contribucions especials als veïns del carrer, és a dir, que han assumit part del pressupost del projecte. Unes contribucions que, segons la formació taronja, s'haurien pogut evitar si realment s'ha cobrat aquesta subvenció.

Comentaris