Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El I Trofeu Ciutat de Reus de BTT passarà per Castellvell i Vilaplana

El Club Ciclista Bike Race organitza una competició de BTT de 55 i 31 quilòmetres
Imatge recurs BTT | Freepik

 

Els amants de la bicicleta BTT tenen una cita el pròxim diumenge 23 de setembre a dues curses, una de llarga de 55 quilòmetres i una altra de curta amb 31 quilòmetres, que uniran les poblacions de Reus, Castellvell del Camp i Vilaplana amb motiu del Primer Trofeu Ciutat de Reus de BTT que suposarà la primera Reus Bike Race.

 

El Club Ciclista Bike Race, juntament amb Reus Esport i Lleure i l'Ajuntament de Reus, han col·laborat per organitzar aquesta cursa ciclista aprofitant el programa de festes de Misericòrdia 2018.

 

El recorregut passarà per Castellvell i Vilaplana

El I Trofeu Ciutat de Reus de BTT estarà format per dues curses, principalment, i una de més senzilla dedicada als més petits. El circuit més llarg serà de 55 quilòmetres, amb un desnivell positiu acumulat de 1.600 metres i, el recorregut més curt, serà de 31 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat d'aproximadament 800 metres, i els dos passaran per les poblacions de Castellvell del Camp i Vilaplana.

 

A banda, també es farà pels voltants de Reus un circuit infantil de 5,7 quilòmetres i 80 metres de desnivell on la competició no serà la protagonista, sinó que prevaldrà la seguretat del petit ciclista. La competició estarà dividida en les categories 'General masculí circuit llarg', 'General femení circuit llarg', 'General E-Bike circuit llarg', 'General masculí circuit curt', 'General femení circuit curt' i 'General E-Bike circuit curt'.

 

El I Trofeu Ciutat de Reus de BTT s'iniciarà a les set del matí amb l'entrega de dorsals i les inscripcions d'últim dia, i les curses començaran a dos quarts de nou del matí pel recorregut llarg i cada mitja hora pel recorregut curt i l'infantil. A més, a la zona d'arribada i sortida de la cursa, al Polilleuger municipal Ciutat de Reus situat al barri Gaudí, s'instal·larà una zona infantil amb inflables. Els participants de les curses llarga i curta rebran avituallaments, tant sòlids com líquids, durant el transcurs de la competició, així com entrepans en finalitzar el recorregut.

 

Les inscripcions prèvies finalitzaran el 21 de setembre

Aquelles persones interessades tenen temps per inscriure's fins al 21 de setembre, amb un preu de 25 euros, i omplint un formulari d'inscripció, o bé ho podran fer de manera presencial el mateix dia de la cursa a l'estand corresponent per un preu de 30 euros. Les places a la competició de la primera Reus Bike Race estan limitades a 500 corredors, per facilitar l'organització de la competició.

Comentaris